Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Instruksjoner for hvordan du skifte olje på en 2007 Jeep Grand Cherokee

Utføre et oljeskift på de fleste biler er en relativt enkel prosess som alle med grunnleggende automotive kunnskap er i stand til å utføre med riktig verktøy og instruksjoner. Denne prosessen kan brukes til å utføre et oljeskift på en 2007 Jeep Grand Cherokee kjøretøy. Sjekk lokale lover for forskrifter for brukt olje disposisjon. De fleste lokale automotive anlegg og reparasjon butikker vil akseptere brukt olje på liten eller ingen kostnader for deg. Du trenger
fem liter olje av viskositet anbefales for klima din (se bruksanvisningen).
Oljeavtappingsbeholder
14 mm fastnøkkel
17 mm fastnøkkel
Oil filter skiftenøkkel
Kitty søppel
Papirhåndklær
New knuse vaskemaskin
Vis flere instruksjoner
en

Kjør motoren i fem minutter eller lenger. Parkere bilen i et område hvor det ikke er trafikk. Blokker hjulene for å sikre at kjøretøyet ikke vil rulle eller flytte på at oljen.
2

Åpne panseret. Ta av oljepåfyllingslokket fra toppen av motoren og sett den til side. Plasser renne pannen under bilen under oljeavtappingsbeholder som er plassert rett under motoren.
3

Fjern tappepluggen ved hjelp av en 14 mm eller 17 mm fastnøkkel. Vri tappepluggen mot solen med passende fastnøkkel til å fjerne det. Når pluggen er fjernet, vil brukt olje renne ned i pannen.
4

Skift ut den gamle knuse skiven med den nye, og når oljen blir til en langsom drypp erstatte tappepluggen og skru den av vridning med klokken.
5

Tilbake til toppen av motoren og åpne nye liter olje. Hell oljen i oljen filler hullet. Hell i 4 liter ny olje og la den ta til takke med et par minutter før du trekker peilepinnen og sjekke nivået. Tørk av peilepinnen på et papir håndkle, deretter erstatte pinnen før du trekker den ut igjen å sjekker oljenivået. Hvis oljenivået er ikke på topp på peilepinnen deretter legge mer olje til nivået er på topp på peilepinnen. Når oljenivået når toppen hakk, erstatte oljepåfyllingslokket ved å vri den på klokken.
6

Kast brukte olje i oljeavtappingsbeholder ved å ta den til din lokale olje disposisjon plassering. Bruk pus kull for å absorbere eventuelt oljesøl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132656.html

Previous:
Next:

oljeskift