Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Feilfri Dirty Car Oil

Kjøre en bil med skitne oljen vil etter hvert få motoren til en død stoppe. Olje er kjent som bilens mest verdifulle væsken fordi den smører motoren og absorberer små biter av avfall som ellers ville gradvis skade motoren din. Motorolje kan ikke renses, men den kan skiftes ut, og prosessen er meget enkel. Endre motorolje vil i stor grad forlenge levetiden på motoren din og hindre kostbare besøk til en mekaniker. Hvis oljen er svart eller har biter av metall i det når du sjekke det, er det tid for en forandring. Du trenger
Socket fastnøkkel
Aviser
Drensvannsoppsamler
trakt
Nytt olje
Nytt olje filter
Rag
Vis flere instruksjoner

en

Kjør bilen rundt nabolaget for å varme opp motoroljen. Når oljen temperaturmåleren registrerer normale nivåer, kjøre hjem og park på en flat plass i oppkjørselen din. Det er ikke nødvendig å rev motoren aggressivt.
2

Snu bilen av, sette bilen i gir, og fast på parkeringsbremsen. Skyve under bilen og finne oljepluggen. Det kan vanligvis bli identifisert som den nærmeste til bakken, og noen ganger vil selv være merket "bunnpluggen."
3

Plasser en pipenøkkel over pluggen mutter og fast slå den mot klokken. Når mutteren begynner å bevege seg fritt, løsne den med fingrene. Bare løsne mutteren noen omrokkeringer, ellers kan du søler olje over deg selv eller bakken.
4

Spread avis under bilen for å sikre at ingen oljen når veien. Plasser en renne pannen under tappepluggen, og fjerne pluggen. Det tar omtrent to minutter å renne mesteparten av oljen.
5

Fjern oljefilteret med pipenøkkel. Hold eksponert kroppsdeler på trygg avstand fra denne prosessen som oljefilteret vil ha varm olje i den.
6

Skyv ut fra under bilen, åpne panseret og ta av motor oljepåfyllingslokket. Dette gjør at motoren å puste og tappe oljen raskere. For best resultat, la drenering prosessen for å fullføre over en periode på ca en time.
7

Påfør litt olje fra avløpet pannen til gummipakningen på bunnen av det nye filteret. Tørk av med en fille området på motoren der filteret skal festes. Tre nye oljefilteret på innlegget sitt, og skru på plass med skiftenøkkel.
8

Tråd tappepluggen tilbake i hullet sitt. Stram den på plass med skiftenøkkel, er forsiktig med å ikke over-stramme.
9

trakt ny olje inn i motoren i henhold til produsentens spesifikasjoner. Trakt gammel olje fra avløpet pannen til en lukket beholder, og plassere det gamle filteret i en forseglet plastpose.
10

Test oljenivået. Hvis nivået er riktig, erstatte oljepåfyllingslokket og starte bilen. La bilen gå på tomgang i fem minutter mens du tar en titt rundt under motorrommet, sjekke for eventuelle lekkasjer. Kast den gamle olje og filter på en offisiell olje gjenvinningsstasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132633.html

Previous:
Next:

oljeskift