Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre Rear Differential Fluid på en 2003 GMC Sierra

Endre girolje i bakre differensial av GMC lastebil vil forlenge levetiden på tannhjul, lagre og pakninger i bakenden. Sammen med smøring, kjøler girolje girene og betingelsene de sel i bakakselen boliger. Det finnes flere ulike alternativer for de bakre ender på GMC, men prosessen med oljeskift er det samme. Sørg for å kontakte forhandleren eller en auto deler profesjonelle for riktig gir olje til bruk i lastebilen. Du trenger
oljeavtappingsbeholder
Socket satt
Ratchet
Sparkel
pakning skrape
Shop rag
Vis flere instruksjoner
1

Plasser et avløp fat under midten av bakakselen bolig deretter fjerne boltene som holder dekselet på differensial med en stuss og skralle. Lirke dekselet løs fra differensialhuset med en sparkel og la girolje å renne ned i pannen.
2

Skrap av den gamle pakningen materiale fra Akselhuset og fra dekselet med en pakning skrape eller sparkel. Tørk av dekselet og underlaget på differensialhuset med en ren fille, fjerne noe olje eller rusk på flatene.
3

Plasser en ny pakning på differensialdeksel deretter plassere dekselet mot differensialhuset. Monter boltene for hånd stram dem ved hjelp av et kryss og tvers mønster med en stuss og skralle.
4

Skru påfyllingspluggen fra differensialdeksel med en skralle og socket og fyll differensial med ny girolje. GMC lastebiler bruker forskjellige oljer avhengig av alternativene i differensial din. Posi-lock og åpne differensialer har ulike krav så sjekk med forhandleren for anbefalt girolje.
5

Sett tuppen av girolje flaske inn i hullet i dekselet for å fylle den. Den differensial er full når girolje bare begynner å kjøre ut av hullet. Monter pluggen og skru det fast med en socket og skralle. Tørk av dekselet med en fille og fjern renne pannen fra under bilen.
6

Kast den brukte girolje riktig. De fleste auto deler butikker har et program på plass for å resirkulere brukt olje, og det er ofte gratis hvis du tar i oljen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132531.html

Previous:
Next:

oljeskift