Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre en Avalon oljefilter

The Avalon er Toyotas øverste of-the-line sedan som har vært i produksjon siden 1995. Avalon leveres som standard med mange elementer som er ekstrautstyr på andre biler, som for eksempel klimaanlegg, elektriske vindusheiser og regn-sensing vindusviskere. Noen vedlikeholdsprosedyrer på Avalon forskjellig fra andre biler, også. De fleste biler bruker en spin-on oljefilter forsamlingen, der Avalon bruker en kassett-type oljefilter. Oljen filterhuset må tømmes før filter-patronen kan fjernes og erstattes med et nytt filter. Du trenger
oljefilter
Bil ramper (2) eller jack står
Drensvannsoppsamler
3/8-inch Socket Wrench
12-tommers delen av hageslange
Filter skiftenøkkel
Rag
Motorolje
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe en ny olje filter for Avalon på en auto deler butikken eller hos din Toyota forhandler. Vær oppmerksom på at filteret bør komme med to nye O-ringer og en plastslange adapter for å hjelpe til tømming av olje fra filterhuset.
2

Drive din Avalon på et sett med bil ramper. Sett bilen i park og sett på parkeringsbremsen. La motoren kjøle hvis bilen har blitt kjørt mer enn noen få miles i den siste timen. Plasser et avløp fat under oljefilterhuset plassert nær fronten av bunnpannen. Ta av filterhuset lokket med en 3/8-inch pipenøkkel i mot klokka og sett den til side.
3

Skyv en 12-tommers delen av en gammel hageslange på lenge slutten av plastslange adapteren som fulgte med den nye oljefilteret. Skyv den andre enden av adapteren på passende eksponert etter at filterhusets lokk ble fjernet. Sørg for montering klikker på plass. Plasser den andre enden av hageslangen i avløpet pannen og la oljen i filterhuset kan tømmes helt. Fjern adapteren ved å vri den ut av filterhuset montering.
4

Fjern filterhuset med en filternøkkel festet til en 3/8-inch pipenøkkel slått i mot klokka. Senk filterhuset. Trekk den gamle papirfilterelementet ut av huset.
5

Rengjør filterhuset med en fille og sette inn det nye filteret inn i huset til den sitter på plass. Fjern O-ring pakninger på filterhuset med fingrene og legg de nye O-ringer som fulgte med filteret tilbake i deres sted.
6

Sett filterhuset tilbake inn i hulrommet på foran motorolje panorere og skru det fast med en filternøkkel i klokkens retning. Bytt filteret boliger lokket ved å stramme det på plass med en 3/8-inch pipenøkkel slått i klokkens retning.
7

Åpne panseret og ta av oljepåfyllingslokket. Legg den type olje anbefales i brukerhåndboken før full mark er nådd på motoren peilepinnen. Lukk panseret. Start motoren og bak bilen ut av bilen ramper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132478.html

Previous:
Next:

oljeskift