Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 7.3L Powerstroke

Oljeskift i en 7.3L Powerstroke Diesel Engine er den viktigste vedlikehold på denne motoren. Ikke bare olje smører motoren, men oljen er også det som driver drivstoff sprøytebrukere i disse motorene og injektorer er mektige dyrt! Endring av olje er en relativt enkel jobb som bør gjøres minst hver 5000 miles, og det vil spare deg for tusenvis i det lange løp! Du trenger:
En motorcraft oljefilter Part # Fl-1995 eller tilsvarende
15 liter 15W40 diesel motor olje (Rotella, Valvoline, motorcraft, etc.)
Drain plug pakningen (valgfritt)
19MM åpne /eske fastnøkkel
Store olje filter skiftenøkkel
papirhåndklær
Waste Oil container
Vis flere instruksjoner
en

Kjør trucken 5 til 10 minutter og park på et flatt underlag. Sett på parkeringsbremsen. Åpne panseret og ta av oljepåfyllingslokket.
2

Plasser spillolje beholder under bunnpannen bunnpluggen. Fjern tappepluggen med en 19MM åpne /boksen slutten fastnøkkel og la oljen renne ut.
3

Tørk av all overflødig olje av bunnpannen og tappeplugg med tørkepapir. Monter en ny tappepluggen pakningen på bunnpluggen (valgfritt). Fest tappepluggen tilbake i bunnpannen med en 19MM åpne /boksen slutten fastnøkkel.
4

Plasser spillolje beholder under oljefilteret. Bruk en stor olje filter skiftenøkkel for å fjerne oljefilteret. La det renne helt.
5

Ta det nye oljefilteret (motorcraft Part FL-1995) og fyll det vil en 1/2 liter ny 15W40 diesel motor olje. Påfør en film av ny motor olje til olje filter og deretter spinne filteret til for hånd.
6

Bruk en trakt fylle motoren med de resterende 14 og 1/2 liter 15W40 diesel motor olje gjennom påfyllingsrøret. Sett på oljepåfyllingslokket.
7

Kjør motoren i et par minutter, og deretter sjekke oljenivået med peilepinnen tilsett olje etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132253.html

Previous:
Next:

oljeskift