Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre Rear Drivverk Fluid for en 2003 GMC Sierra

Den bakre, drive-tog væske er også kjent som den bakre differensial væske. Den bakre differensial væske i 2003 GMC Sierra holder bakre differensial tannhjul og bakakselen kjølig og smurt. Den bakre differensial fluid sirkulerer fra det bakre differensial gjennom begge sider av den bakre akselhus. Når den bakre differensial væsken begynner å bryte ned, vil det ikke beskytte tannhjul og selve akslingene som det skal og må endres. Du trenger
Fluid fange pan
3/8-inch skralle
Clean rag
Long plastslange
Fluid pumpe
Syntetisk 75-90 girolje

Vis flere instruksjoner
en

Crawl under baksiden av 2003 GMC Sierra og finne den bakre differensial bunnpluggen og påfyllingspluggen. Tappepluggen på 2003 GMC Sierra bakre differensial er plassert på bunnen av bakre differensial. Fyll-plugg er plassert på passasjer side av den bakre differensial. Begge pluggene har en 3/8-inch, firkantet hull i midten av dem.
2

Skyv væske fange fat under tappepluggen på bakre differensial. Skyv den firkantede delen av 3/8-inch skralle i det firkantede hullet på bunnpluggen. Slå tappepluggen mot klokken for å løsne. Fullfør fjerne pluggen med fingrene. La all væske til å renne ned i væsken få kjøpt.
3

Tørk av tappepluggen av med en ren klut og skru pluggen tilbake i avløpet hullet. Drei pluggen med klokken for å stramme pluggen ned stramt. Forsikre deg om at pluggen er svært stramt.
4

Løsne påfyllingspluggen på passasjersiden av bakre differensial. Påfyllingspluggen har også en firkantet hull i midten. Skyv den firkantede delen av 3/8-inch skralle i det firkantede hullet på påfyllingspluggen. Slå påfyllingspluggen mot klokken for å løsne. Fullføre fjerningen av påfyllingspluggen med fingrene.
5

Skyv lang plastslange inn i påfyllingshullet. Feste den andre enden av det lang plastslange på fluidpumpe. Pumpe syntetisk 75-90 girolje inn i bakre differensial fylle hullet inntil girolje begynner å renne ut av påfyllingshullet. Når væsken renner ut, den bakre differensial og Akselhuset er full av olje.
6

Skyv lang plastslange tilbake ut av påfyllingshullet og sett påfyllingspluggen. Stram påfyllingspluggen ned tett med 3/8-inch skralle. Skyv fangst pan ut fra under 2003 GMC Sierra. Jobb fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132495.html

Previous:
Next:

oljeskift