Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Reset Lexus 350 Vedlikeholdsfri Required Lett

Den " vedlikeholdsfri " tennes på instrumentpanelet av Lexus 350 hver 3000 til 5000 miles . Dette lyset er å minne bileieren at det er på tide å ha Lexus betjent for et oljeskift , og avhengig av kjørelengde , noen andre anbefalte serviceintervallene som er nevnt i manualen. Det må ikke forveksles med " check engine "-ikonet som lyser på instrumentpanelet . "Check engine " lys indikerer en sensor eller krets har utløst en diagnostisk feilkode og bør behandles umiddelbart . Instruksjoner
en

Trykk på kilometertelleren /tur -knappen på instrumentpanelet til " Trip A" viser den faktiske kjørelengde på Lexus . Hold knappen nede til reset prosedyren er fullført.
2

Sett nøkkelen i tenningen , og vri den til key-on/engine-off ( KOEO ) posisjon. Den KOEO posisjon er to klikk fremover i tenningslåsen og vil styrke tilbehør uten at motoren går .
3

Se kilometertelleren innstillingen til seks streker vises. Hver og en vil blinke av. Når den siste som blinker av, vil lesing vises på kilometertelleren /tur knappen vise 000 tusen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132424.html

Previous:
Next:

oljeskift