Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre en Rav4 oljefilter

Oljeskift på din Toyota Rav4 er litt forskjellig fra et vanlig oljeskift. Det er fordi oljefilteret er ikke en tradisjonell stil. Det er en olje filterpatron, som må fjernes fra en bolig, så installert på motoren. Det er litt vanskeligere å fjerne og tar noen spesielle verktøy, men det kan fortsatt gjøres hjemme. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2006 Toyota Rav4 med V6-motor. Du trenger
Jack
Jack står
Replacement olje filter kit
Drensvannsoppsamler
65mm olje filter skiftenøkkel
3/8-inch skralle, forlengelse og socket sett
1 liter motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp fronten på bilen ved hjelp av jekken og sette den på bukker. Sørg for at bilen er solid på tribunen før krabbe under den. Sett renne pannen under oljefilteret.
2

skru fra hverandre oljefilterhuset drain bolt fra filterhuset med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter, deretter plassere avløpet følger med oljefilteret kit inn i hullet. La oljen renne ut av filteret og inn i avtappingspannen, fjern deretter avløpsrøret ved å vippe den til side.
3

Fest oljefilter skiftenøkkel til 3/8 -tommers skralle og utvidelse, deretter skru ut oljefilteret bolig fra motoren. Skyv olje filterpatronen ut av motoren, og skyv den nye på plass med hendene. Skyv o-ring rundt filterhuset ut av huset, og deretter installere den nye modellen fra settet.
4

Sett oljefilterhuset på motoren ved hjelp av oljefilteret skiftenøkkel og skralle. Deretter installerer o-ring fra settet for drain bolt på huset og installere avløpet bolten med skralle.
5

Åpne panseret, trekk ut peilepinnen og sjekke måleren på bunnen for å finne ut hvor mye olje du ca trenger. Åpne oljelokket og hell i 1/4 av en liter motorolje vekt angitt av bilens brukerhåndbok inn i motoren.
6

Kontroller peilepinnen etter 5 minutter for å la oljen å bosette . Hvis du trenger å legge mer olje, gjenta forrige trinn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132367.html

Previous:
Next:

oljeskift