Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2007 Mazda Tre 2.3L

Mazda 3 2.3L er en 4-dørs eller en 2-dørs sports sedan med en 2,3-liters V6-motor. Motoroljen blir lagret i bunnpannen, som er plassert på bunnen midten av motoren. Den brukte olje, samt oljefilteret, må bli fjernet i løpet av denne prosessen. Oljen filter er en liten metall-filter som ser ut som en metall-kopp og er plassert på den siden av bunnpannen. Du trenger
Jack
to Jack står
Oil Drain pan
Ratchet satt
Nytt olje filter
5 liter 10W40 motorolje
trakt

Vis mer Instruksjoner
en

Park Mazda på et plant underlag i et godt opplyst område og åpne panseret. Hev Mazda ut av bakken ved hjelp av jekken og hvile fronten på to bukker.
2

Plasser oljeavtappingsbeholder under metall bolt på undersiden av bunnpannen og ta av metall bolt med skralle sett. La motoroljen renne fra motorens bunnpanne og erstatte bolten til bunnen av bunnpannen når oljen er tappet helt.
3

Place oljefilteret fjerning verktøyet over oljefilter og skru verktøyet i en mot urviseren til oljefilteret tape, deretter trekke den av motoren.
4

Fyll det nye oljefilteret med nye 10W40 og plassere det nye oljefilteret på sin plass på bunnen av motoren. Slå det nye oljefilteret med urviseren å stramme det så mye som du kan bruke hendene.
5

Fjern oljeavtappingsbeholder fra under Mazda. Fjern bukker, med den oppjekkbare å heve Mazda og senk den ned på bakken. Fjern hetten merket "olje" fra toppen av motoren og setter trakten. Hell 4 1/2 liter 10W40 motorolje gjennom trakten inn i motoren. Fjern trakten. Skift olje lokket til motoren og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132568.html

Previous:
Next:

oljeskift