Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en '99 Honda Civic DX Stasjonsvogn

The 1999 Honda Civic DX er hatchback en liten 2-dørs eller 4-dørs coupé utstyrt med en firesylindret motor. 1999 Honda Civic DX bruker hatchback 10W40 motorolje. Oljen kokekaret er plassert på bunnen av motoren, og det er en metall-plugg i bunnen av bunnpannen. At pluggen må fjernes for å drenere motorolje fra bunnpannen. Oljen filteret vil være på siden av bunnpannen og de må endres, så vel. Dette er en grunnleggende jobb som tar bare 20 minutter å fullføre. Du trenger
Ramp lift
Drensvannsoppsamler
Ratchet satt
5 liter 10W40 motorolje
Nytt olje filter
trakt
Vis mer Instruksjoner

en

Trekk venstre forhjulet ut på rampen heis og sett på parkeringsbremsen. Plasser renne pannen under tappepluggen i bunnen av bunnpannen. Ta ut pluggen med skralle sett og la oljen renne ned i avløpet pannen. Bytt pluggen til bunnen av bunnpannen.
2

Vri oljefilteret av bunnen av motoren. Fyll det nye oljefilteret med olje og vri det nye oljefilteret på bunnen av motoren.
3

Fjern renne pannen fra under motoren og tilbake Civic av rampen heis. Åpne panseret og vri off plasthetten fra motoren (pass på at "OIL" er synlig på toppen av hetten).
4

Sett trakten i motoren der korken var og hell 4 1/2 liter motorolje i motoren. Fjern trakten og sett på lokket til motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132502.html

Previous:
Next:

oljeskift