Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre oljefilter på en Crossfire

Når Mercedes-Benz kjøpte Chrysler, brakte de mye av sin produktlinje over til den amerikanske merkevaren, integrere de to linjene. Ett av resultatene av denne fusjonen var Chrysler Crossfire, som bruker en Mercedes-Benz-motoren. På grunn av dette blir oljen filteret erstattes av en olje kassettanordningen som er på toppen av motoren, i motsetning til de fleste amerikansk-laget motorer. Det er fortsatt gjennomførbart hjemme men med akkurat de riktige verktøyene. Du trenger
Butikk filler
Strap skiftenøkkel
Replacement olje filter patron
Jack
Jack står
3/8-inch skralle og socket sett
Drensvannsoppsamler
8 qts. av 0W40 syntetisk motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og finn oljefilterhuset. Det er bare til høyre for Chrysler emblem på førersiden av motorrommet. Skru av oljefilteret bolig med hånden. Hvis huset er for stram, bruker remskiveverktøy å bryte den gratis, så løsne den med hendene. Trekk boliger opp ut av motoren og holde den fast slik at overflødig olje renne tilbake inn i motoren. Deretter plasserer den på et rent arbeidsområde, fortrinnsvis på enkelte butikk håndklær.
2

Skyv gamle filteret ut av filterhuset bruke hendene og skyv nye filteret på huset.

3

Løft opp fronten på bilen ved hjelp av jekken og sette den på jack stands. Sørg for at bilen er solid på tribunen før krabbe under den. Unbolt splash pan fra motoren ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket, skyv renne pannen under bunnpannen bunnpluggen.
4

unbolt pluggen fra motoren med skralle og la oljen renne ned i avløpet pannen. Når bunnpannen er tom, setter pluggen og splash pan med skralle, og senke bilen ut av jack står med den oppjekkbare.
5

Sett oljefilterhuset inn i motoren bruke hendene. Deretter fjerne oljepåfyllingslokket like bak oljefilterhuset og fylle motoren med 8 qts. av 0W40 syntetisk motorolje. Start bilen og la den gå i to til fem minutter mens du sjekker for lekkasjer. Hvis du ser noen, stramme opp uakseptable del og tilsett mer olje på riktig måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132366.html

Previous:
Next:

oljeskift