Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre en bulkete oljefilter

Oljefiltre på biler spiller en viktig rolle i å beskytte motoren mot for tidlig skade. Filteret fjerner faste partikler fra oljen bør rusk finne sin vei inn i oljepannen av kjøretøyet. Som sådan, reiser hver unse av olje gjennom filteret under høyt trykk. Hvis et slikt filter ikke er riktig installert, eller den er skadet, kan oljen gå tapt i et hurtig tempo uten at føreren selv å vite det. Så inspisere oljefilter regelmessig og bytt skadede filter umiddelbart. Du trenger
Hjulklosser
oljefilter skiftenøkkel
Olje drenering fange pan
flaske olje
Vis flere instruksjoner
en

Fjern nøklene fra tenningen i bilen din for å hindre noen fra å starte bilen mens du utfører dine oljefilter erstatning, og sette bremseklosser bak bakhjulene og terminkontrakter av forhjulene for å hindre at bilen utilsiktet ruller enten forover eller bakover.

2

inn en olje drenering fange pan direkte under plasseringen av oljefilteret for å fange opp oljen som kan kjøres ut av det gamle filteret som det blir fjernet.
3

Bruk din foretrukne olje filter skiftenøkkel ved å plassere den rundt slutten av den skadede olje filter, slik at du enkelt kan slå filteret i mot klokka sirkelbevegelser. Vri filteret inntil løs.
4

Fjern oljefilteret skiftenøkkel fra filteret og deretter fjerne filteret fra bilen helt ved å fortsette å skru den mot klokken rotasjon.
5

Påfør en liten mengde med olje på gummipakningen på det nye oljefilteret. Denne pakning er på den ende av filteret som har den gjengede bolt receptacle hullet. Ikke bruk for mye olje, men heller bare en tynn film hele veien rundt pakningen. Dette vil hjelpe pakningen lage en tett passform når filteret er skrudd ned.
6

Plasser gjenget bolt hull av oljefilteret på monteringsbolten og skru filteret i en rotasjon med klokken til du føler motstand. Bruk bare hendene for å slå filteret til du ikke kan skru den lenger ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132365.html

Previous:
Next:

oljeskift