Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvorfor en bil med lavt oljenivå vil ikke starte

Olje spiller en viktig rolle i en skikkelig kjører bil. Feil mengde olje eller mangelfullt stell og vedlikehold , kan ha negativ innvirkning på bilens ytelse . Bilens olje bør skiftes hver 3000 miles . Smøring

Bil motorer , når du kjører , generere varme. Med friksjonen skapt av så mange bevegelige deler , kan aluminium og støpejern av motoren din smelte. Olje er en viktig komponent i smøre motoren din for å beskytte den mot den intense varmen . Hvis oljenivået faller under " fyll "-nivå , vil motoren ikke kunne ta det opp .
Beslaglagt Motor

Lave olje kan føre til at motor å gripe , eller ikke snu. En motor gripe grunn av ingen olje resulterer ofte i at motoren blir tatt fra hverandre . Ikke bare kan lave bare nivåer føre en bil for å ikke starte, men det kan også skade motoren .

Lavt trykk

De fleste biler har en varsellampe på dashbordet som angir at oljenivået . Hvis lavt oljetrykk er slått på mens motoren er i gang , stoppe umiddelbart. En motor som går med ingen eller lav , olje , kan skade motoren. Lavt oljetrykk , under noen omstendigheter, er ofte en indikator på et mer alvorlig problem .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132679.html

Previous:
Next:

oljeskift