Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endrer jeg motorolje i en 1997 Crown Victoria?

Det er lett å skifte olje på en 1997 Ford Crown Victoria selv i stedet for å betale noen andre til å gjøre det. Olje holder bilens motor smøres og eliminerer overflødig friksjon og varme. Hvis du ikke skifte olje, vil de motordeler gni sammen, til slutt låse opp stemplene eller ødelegge motoren. Du bør skifte olje på dine Crown Victoria hver tredje måned eller 3000 miles, avhengig av hva som inntreffer først. Du trenger
nye filteret
Butikk filler
Oppsamlingspanne
Jack
6 liter olje
trakt
Vis flere instruksjoner

1

Park din Crown Victoria på et plant underlag og satt i nødbremsen.
2

Åpne panseret og skru av oljepåfyllingslokket plassert på høyre side av motorblokken.

3

Plasser en jekk under en av de fremre hjulet brønner, justert med rammen. Jack bilen opp til det er nok plass for deg å skyve under det.
4

Position en olje fange fat under oljefilteret. Fjern oljefilteret ved å vri det mot klokken. Vent til all oljen renne ut.
5

Rengjør innsiden av oljefilteret brakett med en butikk fille og gni litt frisk olje på det nye oljefilteret. Skru det nye oljefilteret inn ved å dreie den med klokken.
6

Plasser en trakt inn i påfyllingshullet og hell oljen i sakte. Avhengig av hvor ofte du skifte olje, kan det hende at Crown Victoria trenger litt mer eller mindre enn 6 liter.
7

Trekk ut peilepinnen og kontroller oljenivået. Oljen skal nå opp til den horisontale linjen på peilepinnen. Tilsett mer olje hvis oljen ikke når linjen. Tørk av peilepinnen med en klut og erstatte det.
8

Nedre bilen av jekken og kast olje, skitne kluter og oljefilter gratis på din lokale auto butikk eller deler butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132680.html

Previous:
Next:

oljeskift