Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan resirkulere Motor Oil Beholdere

Når du endrer motor olje på bilen din, kan håndtere rotet være et alvorlig problem. Når du er ferdig å sette den nye oljen i, er du igjen til å håndtere en olje-slicked plastbeholder (Eller fire olje-Slicked plastbeholdere hvis du brukte liter i stedet for en gallon jug). Plast på disse beholderne typisk idrett en nr. 7 resirkulering symbol på bunnen av beholderen, vil så få byer tillate deg å sette beholderen ut med resten av bokser og flasker. Du trenger Brukte motorolje container
Rag eller papirhåndklær (valgfritt)
Såpe (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
Kast sammen med Normal Recyclables

1.

Se på bunnen av oljebeholderen for et nummer i en resirkulering symbol (en trekant laget av piler).
2

Kontakt din fylkets lokale miljøstasjon eller avdeling for offentlige arbeider , og spør dem om du kan resirkulere plast med en rekke som den snille på bunnen av beholderen din.
3

Rengjør beholderen med en klut eller tørkepapir og skyll det ut med parabol såpe og vann, hvis du kan resirkulere beholderen i fylket ditt. Plasser beholderen i papirkurven med de andre resirkulerbare beholdere og sette beholderen på fortauskanten din når ditt fylke samler sin gjenvinning.
Alternativ metode for resirkulering Oil Container
4

Se i en lokal telefonbok å bestemme plasseringen av et nærliggende auto deler butikken. Butikker som Autozone og Advance Auto Parts tilbyr gratis resirkulering av olje og olje beholdere.
5

Ring din lokale auto deler butikken for å bekrefte at de tilbyr gratis olje gjenvinning.
6 < p> Ta brukt olje beholderen (det kan være full av brukte olje) til en nærliggende auto deler butikken og spør førsteamanuensis hvor deres olje gjenvinning området er. Vanligvis er det en trommel på baksiden av butikken.
7

Dump resten av oljen i det brukte oljefat, og plassere din brukt olje container i resirkulering container som skal være ved siden av den brukte oljen trommelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132689.html

Previous:
Next:

oljeskift