Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 220 Kawasaki Bayou

The Kawasaki Bayou 220 er en av de minste motorene bygget av Kawasaki, og det er bare tilgjengelig i 2WD. The Bayou 220 er en av de mest solgte ATV gjennom alle tider, fordi det er billig og enkel å betjene. Oljeskift selv vil spare deg for penger. Du trenger
olje
oljefilter
olje dryppformen
pipenøkkel
tappepluggen
trakt
Vis flere instruksjoner
1

Kjøp olje og oljefilter. The Bayou 220 tar 2 liter 10W30 olje, og en FRAM CH6070 oljefilter som kommer med en o-ring. Hvis du kjøper et filter uten en o-ring må du kjøpe en fra Kawasaki.
2

Sett olje drypp panne under tappepluggen og skru av bunnpluggen. La oljen renne i ca 5 minutter. Bytt ut bunnpluggen når oljen er ferdig med drenering. Du må bruke en ny tappeplugg eller olje vil lekke.
3

Fjern lokket som dekker oljefilteret deretter fjerne oljefilteret. Filteret er plassert foran til høyre side av motoren. Du vil se en lue med to bolter. Løsne skruene og fjern deretter hetten og trekk ut filteret. Stikk innom det nye filteret med den nye o-ring. Skru boltene tilbake på oljefilteret cap.
4

Skru av oljepåfyllingslokket. Sett en trakt i hullet, og hell 2 liter olje i trakten. Skru lokket på igjen når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132190.html

Previous:
Next:

oljeskift