Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Jeep Transmission Fluid

Endre overføring væske i Jeep din vil forlenge levetiden og ytelsen til overføringen. Jeep automatgir bruker Mopar ATF 4 overføring væske fra fabrikken. Ved endring av væske, anbefaler Jeep du bruker samme type overføring væske i overføringen. Du kan få liter ATF 4 fra forhandleren samt de fleste auto deler butikker. Du kan også endre overføring filter mens du er på den for noen ekstra sikkerhet. Du trenger
Jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
Metric socket satt
Clean rag
pakning skrape
Transmisjonsfilter
silikon pakning sealer
Dreiemoment skiftenøkkel
Clean trakt
ATF 4 overføring væske (5 til 6 liter)
Vis flere instruksjoner
Endre Transmission Fluid
en

Hev alle fire hjørner av Jeep fra bakken ved hjelp av en jekk og støtte det med et sett av jack står plassert under rammen. Pass på at du arbeider på flat, fast grunn slik at Jeep ikke beveger seg mens du er under den.
2

Plasser et avløp fat under overføring bunnpannen å fange den gamle væsken. Løsne boltene rundt ytterkanten av bunnpannen med en stuss og skralle. Trykk på et hjørne for å løsne den fra overføring og la væsken renne ut i avløpet pannen.
3

Løsne boltene med en stuss og skralle etter all væsken har rent fra pannen. Fjern bunnpannen fra girkasse og tørke ut pannen og magnet i pannen med en ren fille.
4

Rengjør montering overflaten av girkasse og bunnpanne med en pakning skrape for å fjerne noen gamle pakning stykker eller silikon tetningskuler av flatene. Lokaliser Transmisjonsfilterne på undersiden av overføringen under kokekaret. Fjern festebolter og ta ut filteret og o-ring fra girkasse.
5

Monter nytt filter og o-ring, fører du feste boltene og stram dem med en stuss og skralle. Installer pan pakningen fra filter kit på sendingen din panne eller bruke Jeep silikon sealer, som er tilgjengelig hos forhandleren, for å gjøre en pakning på montering overflaten av kjelen.
6

Hev bunnpannen opp og montere den til overføring. Sett festeskruene og trekk dem til 165 tommers-lbs. med en momentnøkkel. Fjern de bukker og lavere Jeep til bakken ved hjelp av en jekk.
7

Fjern peilepinnen fra peilepinnerør ligger nær brannmur på passasjersiden av Jeep din. Sett en ren trakt inn peilepinnen røret og fyll med Jeep-godkjent ATF +4 automatgir væske. Jeep anbefaler at du starter med 3 liter og deretter sjekke nivået for å unngå overfylling.
Kontroll av Transmission Fluid Nivå
8

Start Jeep og la den gå på tomgang til det har varmet opp til driftstemperatur. Sett foten på bremsen og skifte gjennom alle girene flere ganger deretter plassere Jeep i nøytral.
9

Trekk til håndbremsen og la Jeep tomgang i nøytral. Fjern trakten fra peilepinnerøret og sett peilepinnen helt inn i røret. Ta ut peilepinnen og kontroller oljenivået på den. Hvis det er under "MAX"-merket på peilepinnen, legge overføring væske til den når det punktet.
10

Lukk hetten, plasserer Jeep i parken og slå den av. Kontroller væskenivået etter et par dager med kjøring for å sikre at den er full.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132306.html

Previous:
Next:

oljeskift