Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Skift oljefilter på en Jeep Cherokee

The oljefilter av en Jeep Cherokee eller kjøretøy bør endres hver gang oljen skiftes, i henhold til produsentens anbefaling. Prosessen kan være lettere hvis bilen er trygt reist på knekter. Oljen bør tømmes og oljefilter og pakning fjernet med en olje filter skiftenøkkel. De gamle filteret skrus av og den nye skruer på. Bytt ut oljepluggen og fylle bilen med olje. Du trenger
Hansker og vernebriller
Wrench for bunnpannen plug
5-liter eller mer container for å fange oljen
Olje filter skiftenøkkel
New filter og inkludert pakning
Motorolje
(om nødvendig)
En jack og jack står
Bakhjulsvekter blokker
Vis flere instruksjoner
oljeskift og filter
1

Kjør Jeep Cherokee motor og la den avkjøles til motoren er varm, ikke varmt. Sørg for at bilen er i parken og parkeringsbremsen er på. Hvis det ikke er nok klaring til å komme under SUV, heve fronten ved hjelp av en jekk, og plasser bukker under hver side. Blokkere bakhjulene for å være trygge.
2

Før du går under Jeep, åpner oljelokket på toppen av motoren, som vil la oljen renne raskere.

3

Sett en tom beholder under bunnpannen og plugg, som ligger i bunnen av motoren. Med plugin skiftenøkkel, nøye skru oljepluggen. Oljen kan i utgangspunktet sprute ut av pannen. La det renne ned i beholderen, noe som bør holde minst fem liter.
4

Mens oljen renner, finn gamle oljefilteret, som også er under motoren. Det er nær fronten, i nærheten av styremaskiner. Det ser ut som en feit brusboks, og er ofte hvit.
5

Bruk olje filter skiftenøkkel --- regel utstyrt med et band som kan plasseres rundt oljefilteret og strammet --- å skru filteret mot klokken. Finne bandet så tett som mulig til toppen av filteret vil gjøre jobben lettere hvis det er stramt.
6

Når filteret er av, må du kontrollere at den gamle pakningen er også fjernet. Plasser det nye filteret med pakning på plass og skru klokken. Ikke skru for hardt. Kontroller filteret produsentens instruksjoner.
7

Bytt bunnpannen pluggen, og igjen ikke skru for hardt. Fyll bilen med olje i henhold til produsentens spesifikasjoner, og sjekk under for lekkasjer. Kast olje og filter i henhold til miljøbestemmelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132213.html

Previous:
Next:

oljeskift