Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor mye koster det å endre Oil?

Når du tenker på kostnadene for et oljeskift, husk kostnaden er ikke bare beregnet på bare kroner og øre. Før krype under panseret, være bevisste på blod, svette og tårer som ofte går inn i typisk gjør-det-selv oljeskift. Gjør det selv

Kjøpe olje og filter for å installere selv høres ut som en enkel måte å spare noen kroner, men er du forberedt? Få av oss har bil-heiser til rådighet, så det betyr krype under bilen på gaten. Deretter kommer det oppgaven med å fjerne pluggen, som vanligvis ikke er et problem. Dessverre kan ikke det samme sies om oljefilteret. Det er ikke uvanlig å finne filteret fast på plass. Noen busted knokene senere har du den av og installerer det nye filteret og erstatte oljen. Gjort, ikke sant? Galt. Du har fortsatt å kaste den gamle oljen. Tenk to ganger før du hopper i. Å gjøre det selv er den billigste måten og vil koste rundt 20 dollar.
Your Local Garage

Et forhold med din lokale mekaniker er alltid en god ting. Du trenger ikke å være bestevenner, men hvis ansiktet er kjent, er det mer sannsynlig å få rettferdig behandling når bilen bryter ned. Oljeskift på din lokale garasje er en billig måte å møte din mekaniker, og de sparer deg anstrengt rygg og busted knokene fra å gjøre det selv. Forvent å betale rundt $ 35.
Oil Endre kjedebutikkene

nasjonale kjeder som Jiffy Lube gjøre en god jobb som tilbyr oljeskift til en fornuftig pris. De prøver også å opp selge deg på alt. De vil fortelle deg dine løftere er skitne, luftfiltre du ikke visste eksisterte er skitne, drivstoff-filtre må byttes og videre og videre. Noen av disse elementene sannsynligvis trenger å byttes ut, men hvis du holder deg til de grunnleggende oljeskift, vil det koste mellom $ 25 og $ 30.
Bilforretninger

vil betale mest på bilen din forhandler. På oppsiden er at når bilen er betjent av forhandleren, etablere deg registreringer av tjeneste som kan være nyttig hvis du noen gang gjøre et garantikrav. Forvent å betale $ 50 og oppover.
Kaste dine brukte Oil
p Hvis du leser alt dette, men er fortsatt innstilt på å gjøre din egen oljeskift, trenger du å kvitte seg med oljen din. Vennligst ikke dumpe det i kloakken. Alle bensinstasjoner er pålagt å ta imot drop-offs av brukt olje. Stopp for en fill-up og spør hvor du kan la den gamle oljen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132214.html

Previous:
Next:

oljeskift