Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Problemer som følge av å ikke endre olje på bilen

Kanskje den viktigste kjøretøy vedlikehold oppgave du kan utføre er å skifte olje på en jevnlig basis. Du kan skifte olje selv, eller ta bilen til en mekaniker eller en rask lube etablering for billig assistanse. Følg instruksjonene i brukerhåndboken om frekvens, som vanligvis går fra hver 3000 til 5000 miles avhengig av kjøreforhold. Unnlatelse av å jevnlig skifte olje kan ha alvorlige konsekvenser. Redusert ytelse

Mangelen på vanlig oljeskift kan føre til en reduksjon i motorytelse. Motoroljen kan bryte ned over tid, noe som betyr motorkomponenter som pakninger og stempler vil ikke fungere så godt på grunn av mangel på riktig smøring. Kjøretøyet kan ikke operere som problemfritt, og du kan se en nedgang i gass kjørelengde.
Ingen Early Detection

Mangelen på vanlig oljeskift kan bety at du kanskje ikke blir klar over de store motorproblemer før det er for sent. En vanlig oljeskift kan fortelle deg hvis motoren brenner olje for fort eller har utviklet en oljelekkasje. Et oljeskift vil også vise om andre problemer er oppstått, slik som kjølevæske lekker og blande med motorolje.
Forurensning

lenger olje er igjen i en motor, jo mer sannsynlig vil det bli forurenset med elementer som skitt. Jo lenger et kjøretøy opererer med skitten olje, jo mer skade på motoren være forårsaket. Mangel på vanlig oljeskift betyr at fjerning av skitten olje ikke kan finne sted før det har mulighet til å skape store problemer.
Motorhavari
p Hvis du don 't endre olje regelmessig, øker du risikoen for bilen din bryte ned, kanskje i midten av en overbelastet utdanningen eller på en ensom landevei. Som metalldelene gni sammen på grunn av mangel på smøring, vil de til slutt slutte å fungere. Resultatet kan være at motoren din vil plutselig gripe opp, og du vil ikke være i stand til å gå hvor som helst.
Redusert Engine Livet

syvende og neglisjert motorolje vil forkorte levetiden til bilens motor. Motorer kan koste tusenvis av dollar for å erstatte, og til og med en nyoverhalt motor er ikke billig. Ikke endre motorolje kan bety at du trenger å gå gjennom bryet og kostnaden med å kjøpe en ny bil på en mer jevnlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132393.html

Previous:
Next:

oljeskift