Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Kan du blande Regelmessig Oil Med Amsoil?

Syntetisk olje kan være bedre for motorer, spesielt de med høy kjørelengde. Det kan forbedre den generelle ytelsen i forhold til tradisjonelle jordolje. Amsoil syntetiske oljer kan også bidra til å redusere oljeforbruket opp til 42 prosent i lengre perioder, ifølge nettsidene sine. Selv om det er blitt bevist å fungere godt i eldre biler, er det også gunstig for nye modeller. I hvilken som helst type motor, kan konvensjonelle oljer blandes med Amsoil. Mixing Oils

Amsoil syntetiske oljer er kompatibel med petroleumsoljer, så det er ingen fare i å blande dem i en motor. Selskapet anbefaler ikke å blande syntetisk og vanlig olje ofte, fordi det kan ofre ytelse og lange oljeskiftintervaller. Amsoil antyder oljeskift innen 3000 miles på det meste.
Når man skal endre
p Det er ingen spesielle krav til overgang til syntetisk olje. Men i eldre biler med høy kilometerstand, anbefaler Amsoil bruke en motor flush før du bytter til syntetiske oljer. Som kan sikre at motoren er ren, og det er ingen forurensninger akkumulert. Ved å sørge for at motoren er ren først, vil det la oljen skal fungere skikkelig. For å holde det fungerer bra, også satt i en høy effektivitet oljefilteret.

Nye biler

fleste nye biler er fylt med vanlig olje fra fabrikken. Bileiere kan skifte til syntetisk olje på den første planlagte oljeskift, etter de anbefalte 3000 miles. Fordi nye motordeler kan lage høye nivåer av metall og forurensninger etter montering, anbefaler selskapet å forlate den vanlige oljen i første intervall for å fjerne forurensninger før du bruker Amsoil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132284.html

Previous:
Next:

oljeskift