Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Mix Syntetiske & Traditional Oljer

Det pleide å være at driverne ikke kunne blande to typer olje i den samme motoren. Nå kan de. Mens pakninger i eldre motorer vil utvide seg og trekke når de utsettes for ulike typer olje, trenger nyere motorer ikke har dette problemet, noe som gjør blande naturlige og syntetiske oljer lett. Prøv det neste gang du er grunn for et oljeskift eller til neste gang oljen er lavt. Du trenger
Bil
Rag
Jar
oljefilter
Natural olje
Syntetisk olje
Vis flere instruksjoner
1

Velg et nytt mineral eller syntetisk olje. Syntetiske oljer er dyre, men bedre motorens funksjon i høy ytelse biler og har en tendens til å fare bedre i kaldt klima. Bilprodusenter skal ha informasjon om hvilke oljer vil føre til maksimal ytelse i spesifikke modeller.
2

Park bilen på et flatt underlag. La motoren avkjøles ved å skru bilen av i minst en time.
3

Åpne panseret av bilen.
4

Fjern peilepinnen, den langt stykke av metall, festet til et håndtak. Peilepinnen skal være plassert nær midten eller på venstre side av motoren. Hvis peilepinnen er vanskelig å finne, se instruksjonsbok.
5

Tørk av peilepinnen med en fille. Sett inn peilepinnen inn i oljetanken. Fjern peilepinnen fra oljetanken.
6

Les peilepinnen. Oljen på peilepinnen skal være transparent, og det bør nå "full"-linjen merket på peilepinnen. Hvis oljen er under "full"-linjen, tilsett mer olje til motoren.
7

Tilsett en liten mengde av det nye utvalg av olje til motoren din. Sett peilepinnen. Hvis oljen ennå ikke har nådd "full"-merket, fortsette å legge olje. Når peilepinnen når "full"-merket, er olje blanding fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132360.html

Previous:
Next:

oljeskift