Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Feilfri brukt motorolje

For mange gjør-det-selv, endre deres bilens motor olje er en vanlig oppgave. Men, de fleste ikke er klar over at de kan resirkulere denne oljen seg og bruke hvis for fremtidige oljeskift. Ved å bruke en kort lengde på bomull tau som et filter, kan du endre liter spillolje i frisk olje i din egen garasje i løpet av noen uker. Du trenger:
3,5 meter av bomull tau
En av tre 2x4 minst 48 inches lang
En treplate stor nok til å kutte to 10x10, en 6x6, og en 12x12 kvadrat
Skruer
Bormaskin
To 1-gallon glassflasker
New motorolje Brukte motorolje
Stor plast ark
Vis flere instruksjoner
en

Cut 2x4 til å være i samme høyde som en av de gallon flasker.
2

Cut to 10x10 ruter ut av tre ark.
3

Skru to firkantede platene på endene av 2x4. Sluttresultatet skal være et stativ med en flat bunn og en flat topp som er omtrent like høy som en av flaskene.
4

Klipp et stykke 2x4 som er 6 inches lengre enn høyden på de to flaskene kombinert.
5

Skjær en 6x6 og en 12x12 firkant ut av tre ark.
6

Skru de to firkanter du bare klippe bort endene av 2x4. Sluttresultatet skal være en høy stand med en stor flat base og en mindre flat topp.
7

Place de mindre stand i et område hvor det kan stå uforstyrret i flere uker.

8

Sett en av flaskene på toppen av dette stativet og plasser den andre på bakken rett ved siden av stativet.
9

Fyll toppen flaske med brukt motorolje.

10

Place ene ende av bomull tau hele veien ned til bunnen av den brukte motorolje flasken og den andre ende så langt ned til bunnen av den andre flasken slik det vil gå.
Side 11

Kontroller at tauet ikke berører kanten på en av flasken åpningen. Hvis det er rørende, flytte flaskene nærmere hverandre (eller lenger unna hvis nødvendig) for å endre buen på snoren inntil det ikke lenger er rørende flaskene 'kanter.
12

Plasser høyere stå i nærheten av flaskene og legg stor plastduk over det. Kontroller at arket ikke gjør noen kontakt med tau og er lang nok til å berøre gulvet. Dette arket må blokkere skitt og støv fra å komme inn i ren flaske, så sørg for at innsiden er rent og blokkering av flaskene fra omgivelsene.
13

Vent noen uker før olje å flytte til et lavere flaske, deretter legge en Quart av ny motor olje for hver 3 liter resirkulert

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132209.html

Previous:
Next:

oljeskift