Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan bruke AMSOIL

AMSOIL er en syntetisk motorolje som brukes i biler, og var verdens første syntetiske motor olje for å møte American Petroleum Institute standarder. Syntetisk motorolje er menneskeskapte og er en overlegen smøremiddel til naturlig motorolje. Syntetisk olje reduserer friksjon og slitasje på motordeler, funksjoner i ekstreme varme og kalde temperaturer, og varer lenger enn konvensjonell olje. Selv om syntetisk er dyrere enn vanlig motorolje, kan det vare dobbelt så lenge. Du trenger
trakt
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre om bilen er en god kandidat for syntetisk olje hvis bilen din ikke bruker allerede det. Du bør ikke slå høy kjørelengde biler til syntetisk olje før konsultere en mekaniker. Ikke slå til syntetisk olje før du går på en lang tur i tilfelle kjøretøyet reagerer på en endring i motorolje.
2

Tapp ut all gammel olje ut av kjøretøyet gjennom tappepluggen i bunnen av oljetanken eller ved utsuging ut oljen under panseret. Dette er første skritt i et oljeskift.
3

Sett en trakt i oljetanken i samme hullet der peilepinnen er satt inn.
4

Hell riktig mengde AMSOIL inn i trakten. Rådfør deg med brukerhåndboken for å finne ut hvor mye olje bilen din holder. Du kan også anslå hvor mye olje du trenger å helle ved å måle hvor mye olje du tappet ut av tanken. Unngå å helle for mye olje i tanken.
5

Sett peilepinnen tilbake i tanken og trekk den ut for å sørge for at du helte riktig mengde olje. Oljen skal nå den markerte linjen nederst på peilepinnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132208.html

Previous:
Next:

oljeskift