Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Honda Manual Transmission Fluid

Honda anbefaler endring manuell overføring væske hver 30.000 miles. Dette betyr at hvis du eier en Honda, vil du sannsynligvis ende opp med å måtte endre overføring væske i minst et par ganger i løpet av bilens levetid. Ikke endre væske kan føre til at tannhjul i overføringen å slites ned raskere, og kan la deg strandet, og måtte kjøpe en ny girkasse. Du trenger
to flasker Honda manuell girkasse væske
Jack
Jack stå
3/8-inch skralle og 17mm socket
Wrench (17mm)
plast trakt
renne pan
Clear rør (3 meter lang)
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et jevnt, flatt underlag. Bruke en jekk for å heve bilen. Plasser en jack stå under rammen på passasjersiden. Fjern passasjersiden hjulet for å få tilgang til overføring. Senk bilen ned på støttebenet, slik at den er plan, som om hjulet var fremdeles på. Bilen må være i vater, slik at væsken kan fylles til riktig nivå.
2

Finn overføring under bilen. Det er stor og sølv og meget lett tilgjengelig når passasjer side skiven fjernes. Finn de to store boltene på overføring mot deg. Bruk socket og skralle å fjerne det øverste venstre bolt, som er den Fill bolt. Plasser renne pannen under boltene. Litt væske kan lekke når denne bolten er fjernet.
3

Fjern avløpet bolten (nedre høyre side av overføring) ved hjelp av nakne 3/8-inch skralle. Plassen på enden passer inn i det firkantede hull på bolten. Overføring væske vil renne ut fra dette hullet når bolten er løsnet og fjernet. Når væsken er tømt fullstendig, erstatte drain bolt.
4

Åpne panseret av bilen og finn overføring filler hullet (der du fjernet den første bolt) fra under panseret. Det er et åpent område på oversiden av hullet mellom motoren og batteriet.
5

Place spissen av trakten inn i den ene enden av plastrør og sitte trakten i motorrommet, over fyllet hull. Kjør slangen ned for å møte fylle hullet. Gå under bilen og legg enden av slangen inn i påfyllingshullet langt nok slik at det ikke kan komme ut lett.
6

Åpne flasker Honda Manual Transmission Fluid (tilgjengelig på Honda dealersehips ) og helle dem inn i trakten. Overføringen kan ta 1,9 liter, men helle begge quarts inn i trakten. Væsken vil fylle overføring og begynne å lekke ut rundt slangen og fylle hullet.
7

Fjern slangen fra fylle hullet og la all overflødig væske renner ut. Når væsken stopper strømme ut av påfyllingshullet, erstatte bolten. Fjern renne pannen, sette på hjulet og senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132206.html

Previous:
Next:

oljeskift