Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Skift motorolje filter på en 2004 Sprinter

The 2004 Dodge Sprinter varebil er laget for å frakte store, tunge last. Opprinnelig Mercedes-Benz gjort disse varebiler, og de vunnet popularitet som varebiler i Amerika etter Mercedes-Benz morselskap, Daimler Benz, slått sammen med Chrysler Corp Disse varebiler krever jevnlig vedlikehold som alle andre kjøretøy, noe som betyr at det er viktig å endre olje på en jevnlig basis. Selv om den grunnleggende prosessen med oljeskift er det samme som med de fleste moderne biler og lastebiler, er oljefilteret litt annerledes enn i de fleste USA-bygde biler. Endre filter bør ta omtrent en time. Du trenger
Jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
Fastnøkkel sett
Replacement oljefilter
Strap skiftenøkkel
Motorolje
Show Flere Instruksjoner
en

Parker Sprinter på en glatt og jevn overflate og sette på parkeringsbremsen. Løft opp foran van med jekken. Sette bukker under Sprinter chassis. Still et avløp pan under motoren.
2

Fjern bunnpannen bolten med en fastnøkkel og la oljen tømmes i avløpet pannen. Når oljen er gjort drenering, installerer tappepluggen med skiftenøkkelen. Finn oljefilteret på motorblokken. Fjern den svarte plasten oljefilterhuset fra motoren med stroppen skiftenøkkel. Trekk montering av motoren.
3

Trekk oljefilter patronen ut av filterhuset og kast den. Monter nytt filter i huset, og deretter setter forsamlingen på motorblokken, stramme den for hånd bare - når det føles tettsittende, skrus med fingrene annen 1/2 til 2/3 rotasjon
fire.

Senk van utenfor bukker, ved hjelp av jack. Pop panseret. Ta av oljelokket på toppen av motoren og fylle motoren med motorolje i henhold til spesifikasjonene i brukerhåndboken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132618.html

Previous:
Next:

oljeskift