Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Endre Transmission Fluid i en 1998 Civic

De 1998 Honda Civic-modellene er utstyrt med en automatisk girkasse. Væsken på innsiden av overføringen holder de interne bevegelige deler kjølig og smurt så de ikke brenner opp. Når overføring væske begynner å bryte ned, vil det oppstå varme friksjon oppstår på de bevegelige delene, slik at væsken må endres før noen skade er gjort. Du trenger
Jack
Jack står
Fluid fange pan
1/2-inch skralle
Socket satt
Clean rag
Long plast trakt
Replacement automatiske overføring væske
Vis flere instruksjoner
en

Park 1998 Honda Civic på flat mark og trekke i nødbremsen ut.
2

Jack the foran bilen opp og plasser bukker under rammen rail bak hvert forhjul. Senk så Civic på bukker.
3

Crawl under førersiden nær driver's-sidedøren. Finn overføring bunnpluggen på nedre førersiden av overføringen pan.
4

Skyv væske fangsten fat under overføring bunnpluggen. Løsne tappepluggen med 1/2-inch skralle og socket. Slå tappepluggen mot klokken for å løsne og ta ut pluggen. Vent til all væsken renne ut av overføringen.
5

Tørk av tappepluggen av med en ren klut og skru pluggen tilbake i sendingen. Slå pluggen med klokken med 1/2-inch skralle og socket å stramme bunnpluggen.
6

Skyv væske fange pan ut fra under Civic. Deretter finner overføringen målestaven på den bakre passasjer side av motoren. Overføringen målepinnen har et lite gul håndtak på den. Trekk overføring peilepinnen ut av røret.
7

Skyv lange plast trakt inn peilepinnen tube. Hell fire liter riktig automatgir væske inn i trakten. Fjern trakten og sette peilepinnen tilbake i røret.
8

Skru opp motoren og kontroller overføring-væskenivået på peilepinnen mens motoren er i gang. Oljenivået skal være på "Full"-merket på overføring-væsken peilepinnen. Inspisere bunnpluggen på overføring for eventuelle lekkasjer mens motoren er i gang. Slå av motoren.
9

Jack the 1998 Honda Civic opp og fjern bukker. Senk Civic til bakken. Jobb fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132566.html

Previous:
Next:

oljeskift