Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Tøm Transmission Fluid på en 2006 Chevy Trailblazer

Du må tømme automatgir væske i 2006 Chevy Trailblazer på 30.000 miles eller 30 måneder. Når du drenere væske, må du umiddelbart legge til fire liter fersk overføring væske gjennom filler halsen i motorrommet. General Motors anbefaler å bruke Dexron VI girolje for denne bestemte år og modell. Du trenger
Floor jack
Jack står
Flare-nøtt skiftenøkkel
Flat skrutrekker
Transmisjonsfilter
Transmission-pan pakning
Transmission fluid

Vis flere instruksjoner
en

Løft lastebil med et gulv jack og støtte den på bukker. . Plasser et avløp pan som kan holde minst åtte liter under overføring-væsken pan
2

Koble shift linkage som delvis dekker overføring-pan bolter på den ene siden av pannen - koble fra kabelenden fra ballen stud og deretter fjerne boltene for kabelens braketten med din skiftenøkkel.
3

Fjern boltene langs flensen på overføring-væske pannen med en fakkel-mutter eller lignende skiftenøkkel. La boltene på hvert av hjørnene alene før du har fjernet de andre, deretter fjerne boltene i de fremre hjørnene ..
4

Lirk pannen løs sakte og forsiktig i forkant av pannen med en flat skrutrekker. Vipp pannen og hell overføring væske i avløpet pannen.
5

Koble de gjenværende boltene på overføring pannen og ta kjelen av overføringen.
6

Clean den indre overflate av girhus med løsningsmiddel og blåse den tørke ved hjelp av trykkluft. Rense bort alle spor av den gamle pakningen og fugemasse fra girkasse overflate med løsemiddel.
7

Trekk ned på overføring som sitter inne i overføring ventilhuset og fjerne det. . Installere et nytt filter i overføringen med en ny pakning, som ofte er forhåndsinstallert på erstatning filtre
8

Sett overføring pan - med en ny pakning - på overføring og installere bolter. Stram hver bolt med skiftenøkkel litt om gangen til hver bolt er på 97 tommers-pounds. Koble shift linkage med sine bolter og kabel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132567.html

Previous:
Next:

oljeskift