Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan kan jeg sjekke væskenivået i en Tacoma Rear Differential?

Differansen på en Toyota Tacoma ligger mellom de to bakhjulene langs drivverk. Differansen tillater hjulene til å rotere med forskjellige hastigheter. I en sving, er lengden av distanse større på utsiden hjulet, slik at innsiden hjulet ikke nødvendig å slå så fort. Uten en differensial, ville ett hjul enten skli mens spinne eller det andre hjulet ville dra. Differensialen gjør hvert hjul og dekk for å opprettholde kontakt med veien og øker dekkets levetid. Fluidet i den differensial tillater girene for å bære langsomt samtidig som giret slipping til et minimum. Du trenger
Stikknøkkel satt
Stikknøkkel
oljeavtappingsbeholder
Jack
Jack står
Hjulklosser
Ramper
Gear olje
plastrør
Vis flere instruksjoner
en

Brace bilen ved å sette parkeringsbremsen og plassere klosser rundt fronten og baksiden av minst ett hjul. Dette sikrer kjøretøyet vil ikke rulle mens du er under bakakselen tilgang til differensial. Hvis det er nødvendig å tillate ytterligere tilgang, jack bilen og deretter fest den med bukker. For å sikre differensial og bilen forblir nivå for optimal væskenivå kontroll, bruker ramper på et flatt underlag, eller parkere bilen med baksiden på en nedfart, deretter jekke fronten oppover til nivå.
2

Finn den bakre differensial. På Toyota Tacoma, er det funnet nær midten av bakakselen. Differensialen har et avløp bolt i bunnen og en girolje fylle /sjekke bolten mot toppen vendt mot fronten på bilen.
3

Plasser en renne pannen under differensial for å fange opp eventuelle olje som kan lekke fra girolje fylle /sjekke bolt. Løsne og fjern girolje fylle /sjekke bolt.
4

Når differensial er full, vil girolje dribble ut av girolje fylle /sjekke hullet. Dersom ingen olje er drypper ut, er oljenivået for lavt. Tilsett om nødvendig riktig girolje i fill /sjekk hullet til væsken begynner å renne ut i sanden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132672.html

Previous:
Next:

oljeskift