Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Syntetisk Auto Oil Vs. Naturlig Auto Oil

Når man sammenligner forskjellene mellom syntetisk og naturlig, eller konvensjonell, olje du har å se på noen av misforståelsene om syntetisk olje. Du må også sammenligne hvordan de utfører under ekstreme forhold og ingrediensene i oljer. Misforståelse

Syntetisk olje er ikke fake olje. Den er laget av de samme komponentene som naturlig, eller konvensjonelle, olje. Konvensjonell olje er skapt gjennom destillasjon og raffinering av råolje, mens syntetisk olje er kjemisk produsert ved hjelp av de samme ingrediensene som finnes i råolje.
Ekstreme temperaturer

syntetisk olje, i motsetning til konvensjonell olje, kan operere på svært varme temperaturer, opp til 400 grader Fahrenheit, og ved ekstremt kalde temperaturer som -60 grader Fahrenheit. De ekstreme temperaturene ville føre konvensjonell olje fordampe eller fryse.

Purity

Syntetiske oljer har ingen miljøgifter som konvensjonell olje fordi de er kjemisk produsert . Konvensjonelle oljer har urenheter som svovel og voks som kan forårsake slam buildup.
Syntetisk eller konvensjonell

Ifølge PopularMechanics.com, er syntetisk olje bra for race biler og for alle som starter en bil i iskalde temperaturer. Konvensjonell olje er fortsatt et levedyktig alternativ til å bruke, til tross for den enorme anvendelsen av syntetisk olje. Begge oljer må skiftes regelmessig og en motor kan fortsatt låse opp hvis du ikke endrer olje, selv om det er syntetisk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132658.html

Previous:
Next:

oljeskift