Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endrer jeg Lexus Olje filter i en IS 250?

The IS-serien av biler fra Lexus som inkluderer IS200, IS250, IS300, IS350 og IS-F. IS-serien biler anses sportslig enn Lexus 'andre tilbud, som gir mer fart og håndtering til sine kjøpere. Endre filter og olje på en Lexus IS250 kan gjøres på mindre enn en time hvis du har de riktige verktøyene. Det er et spesielt verktøy som trengs for å løsne og fjerne oljefilteret bolig, tilgjengelig fra Toyota forhandlere eller på nettet. Du trenger
Floor jack
Jack står
Socket sett og skralle
Special oljefilter verktøy
Nytt olje filter og O-ring
6,75 qts. motor olje
Vis flere instruksjoner
en

Løft forsiden av Lexus med et gulv jack. Senke bilen på et par bukker. Finn tilgangspanel som dekker oljefilterhuset under bilen. Dette ligger nær midten av bilen (mot førersiden) på forsiden av motoren.
2

inn en oljetapping beholder under motorens oljepluggen. Fjern tappepluggen med en stuss og en skralle. La all oljen renne ned i oljebeholderen.
3

Fjern de tre 10 mm bolter som holder dekselet til motoren med en stikkontakt. Plasser den spesielle verktøyet som er nødvendig for oljefilterhuset fjerning over oljefilterhuset. Dette er en stor cap-lignende verktøy som passer konturene av oljefilterhuset og løsner oljefilterhuset.
4

Slå den spesielle verktøyet ved å plassere en åpen fastnøkkel eller en stikkontakt på toppen av verktøyet og skru den mot klokken. Filterhusets cap vil trolig være på svært stramt, og det kan ta betydelig innsats for å løsne den.
5

Fjern oljefilteret element og den gamle O-ring fra huset. Sett inn en ny O-ring (kommer med det nye filteret) og deretter det nye filteret. Træ oljefilterhuset tilbake på motoren. Stram bolig til fire fot-pounds. Ikke stram den.
6

Sett tappepluggen med en pakning. Stram den til to fot-pounds. Senk bilen av jack stands. Oljen pumpes ut gjennom lokket på toppen av motoren. Fyll motoren med 6,75 qts. av olje. La motoren bosette. Kontroller oljenivået med peilepinnen. Start motoren og se etter oljelekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132654.html

Previous:
Next:

oljeskift