Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre overføre saken Fluid i en Jeep

Endring av væske i overføring tilfelle av Jeep din bør gjøres hver 30.000 miles. Væsken brukes i Jeep overføre tilfeller er Mopar ATF 4 og kan kjøpes fra din Jeep forhandler eller de fleste auto deler butikker. Væsken beskytter de bevegelige delene og tannhjul i saken mot skader forårsaket av varme og bevegelse. Saken brukes i de fleste Jeep biler er en NP231J tre hastighet overføre saken. Saken er sterk og pålitelig, så lenge den er vedlikeholdes regelmessig. Du trenger
Jack
Jack står
oljeavtappingsbeholder
Socket og skralle sett
Pump adapter (for olje eller overføring væske flaske)
Mopar ATF +4 væske
Clean rag
Vis flere instruksjoner
en

Jekk opp bilen og støtte alle fire hjørner på bukker. Kontroller at Jeep er høy nok til å komfortabelt arbeide under Jeep samtidig være stabile og sikre.
2

Plasser renne pannen under baksiden av overføringen saken. Finn avløp og fylle pluggene på baksiden av overføringen saken. De er to runde plugger med en firkant skåret ut i dem som vil akseptere firkant fra en skralle forlengelse.
3

Fjern bunnpluggen (pluggen) fra overføre saken ved hjelp en skralle og utvidelse og la væsken renne ned i pannen. Fjern den øverste pluggen for å la væsken renne raskere.
4

Sett på plass tappepluggen i tømmehullet når væsken slutter å kjøre ut av saken. Skru det fast med skralle og forlenger. Installer en flaske pumpe inn i toppen av en flaske ATF 4 og sett slangen fra pumpen inn i påfyllingshullet.
5

Fyll overføre saken med væske med flasken pumpen til væsken begynner å kjøre fra toppen fylle hullet. Fjern pumpen slangen fra hullet og sett pluggen. Trekkes til med skralle og utvidelse tørk overflødig væske fra utsiden av saken med en ren fille.
6

Fjern renne pannen fra under Jeep og kast den brukte væsken skikkelig. De fleste auto deler butikker vil ta brukt olje og væsker for resirkulering gratis.
7

Support Jeep med en jekk og fjerne bukker. Senk Jeep sakte til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132310.html

Previous:
Next:

oljeskift