Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Transmission Fluid i en Honda Odyssey

The Honda Odyssey er utstyrt med en automatisk girkasse. Automatgir væske holder de indre delene kjølig og smurt for å redusere varmen fra friksjonen. Når den automatiske overføring væske bryter sammen, kan det ikke beskytte de indre delene som den skal og må byttes ut. Honda anbefaler at du bytter overføring væske mellom 50.000 og 75.000 miles. Du trenger
Jack
Jack står
Fluid fangbrett
3/8-inch skralle
Små plast trakt
New (ATF-Z1)

Vis flere instruksjoner
en

Park Honda Odyssey på en plan overflate. Åpne panseret og fjern overføring peilepinnen fra passasjersiden bakkant av motoren.
2

Jack foran Honda Odyssey opp og plassere jack står bak hvert forhjul på rammen rail. Senk Odyssey på bukker.
3

Slide under førersiden av Honda Odyssey og finn bunnpluggen på undersiden av overføringen pan. Tappepluggen er en rund plugg med en innfelt 3/8 tommer firkantet hull i midten. Skyv væske fangsten fat under overføring pan.
4

Løsne overføring bunnpluggen med 3/8-inch skralle. Skyv den firkantede delen av 3/8-inch skralle i det firkantede hullet og vri den mot klokken. Vent til all overføring væske til å renne fra girkasse.
5

Tørk av tappepluggen av med en ren klut og skru pluggen tilbake i overføring pan. Trekk til pluggen med 3/8-inch skralle. Skyv fangbrettet ut fra under Odyssey.
6

Skyv en liten plast trakt i girkassen peilepinnerør. Hell tre liter ATF-Z1 i girkassen. Fjern trakten og sett peilepinnen tilbake i røret.
7

Start motoren og sjekk overføring væske nivået på peilepinnen mens motoren er i gang. Oljenivået skal være på "Full" på peilepinnen. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132554.html

Previous:
Next:

oljeskift