Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Mix Syntetisk & Regelmessig Oil

Mixing syntetisk motorolje med vanlig motorolje er plausibel. Lav oljepris kan være katastrofalt for motorer, noen ganger forårsaker dem til å gripe og slutte helt. Mens syntetisk olje og vanlig olje er ikke det samme, er det ingen bevis for at å blande de to er dårlig for motoren din. Mange sjåfører bytte fra vanlig til syntetisk under kaldere månedene. Hver bilprodusent forskjellig, men så sjekk bruksanvisningen før blande syntetisk og vanlig olje. Du trenger
Towel
Oil
trakt
Vis flere Instruksjoner
Hvordan Mix Syntetisk og Regular Oil
en

Sjekk oljen og bestemme hvilken type olje som brukes i motoren. Viskositeten av den vanlige olje bør være den samme som viskositeten av den syntetiske oljen. For eksempel bør 5W-30 regelmessige olje blandes bare med 5W-30 syntetisk olje. En blanding av ulik viskositet kan kompromittere smøring av motoren.
2

Fjern peilepinnen fra motoren for å kontrollere nivået av olje. Ren olje fra pinnen med et håndkle og sett pinnen helt. Fjern den igjen og legg merke til oljenivået er angitt på slutten av pinnen. Dette vil gi deg en nøyaktig måling av mengden olje i motoren.
3

Beregn hvor mye olje som skal legges i henhold til streken markerer. Hver linje representerer vanligvis én liter olje. Hvis nivået er under bunnlinjen, er mer olje som kreves.
4

Åpne oljepåfyllingslokket og plassere en trakt i hullet. Oljen hetten vil vanligvis bli plassert på ventildekselet av motoren. Sakte hell ekstra olje inn i trakten. Hell i én liter olje og trekk ut peilepinnen igjen for å sjekke nivået. Tilsett olje til den øverste linjen merket på peilepinnen er nådd.
5

Fjern trakten fra olje filler og sett på lokket tett. Tilbake peilepinnen på plass og rydde opp overflødig olje med håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132584.html

Previous:
Next:

oljeskift