Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan sette Gear Oil i en bakaksel av en Dodge 1500 Pickup

Differential olje i din Dodge 1500 skal sjekkes og vedlikeholdes på samme måte som du ville ditt motorolje. Kontrollere nivået på oljen bør gjøres hver gang du skifte olje på motoren din. Hvis oljenivået er lavt, må du legge til noen ny olje for å bringe nivået opp og beskytte tannhjul og lager i differensialen. Lagrene er å snu hele tiden når lastebilen blir kjørt, og hvis oljen er for lav, vil lagrene bli varme og skade vil oppstå. Du trenger
Jack
Jack står
3/8-inch skralle
3/8-inch forlengelse
Socket satt
Clean rag
80-90 vekt olje
Vis flere instruksjoner
en

Raise baksiden av lastebil med et gulv jack og støtte den på et sett med bukker. Den beste plasseringen for stands er under rammeskinnene eller differensierende å sikre vekten er riktig støttes.
2

Finn påfyllingspluggen på differensial. Avhengig av modell og valg av lastebilen din, kan det være på forsiden eller på forsiden av differensialhuset.
3

Pluggen vil ha en firkantet kutt inn i det som vil godta en 3/8-inch skralle eller forlengelse direkte inn i den. Sett inn forlengelse inn i denne plassen og vri den mot klokken med en skralle, pluggen fjernes helt.
4

Kontroller nivået i differensial ved å stikke en finger inn i hullet for å fastslå olje nivå. Det bør være på nivå med hull. Hvis oljenivået er lavt, litt frisk olje til differensial.
5

Bestem hvilken type olje som kreves og legge den ved å sette inn på slutten av en liter klemme flaske olje i påfyllingspluggen. Klem flasken, fylle differensial med olje til en liten mengde olje kommer ut av påfyllingshullet.
6

Sett pluggen bruker skralle og utvidelse, og stram den til den er helt lukket. Tørk overløp eller sølt olje utenfor differensial. Jack bilen opp igjen, fjerne bukker, og sakte lavere lastebilen ned til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132298.html

Previous:
Next:

oljeskift