Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre et oljefilter på en 2008 Toyota Tundra 5.7

Bytte oljefilter på din Toyota Tundra må gjøres hver gang du endrer olje. Dette bør gjøres hver 3000 miles eller 3 måneder. Oljen filter holder olje ren og fri for rusk og sedimenter. Motoren olje er fordelt gjennom en motor og føres gjennom filteret. Filteret vil samle partiklene gjennom papirmaterialet og skille det fra oljen. Etter en stund oljefilteret er for forurenset til å filtrere olje og er faktisk skadelig for motoren din. Du trenger
oljefilter skiftenøkkel
Drensvannsoppsamler
oljefilter
Quart av olje
Vis flere instruksjoner
en

Finn oljefilteret under kjøretøyet foran motoren. Det vil være en skrens plate rett under filteret. Skru av Phillips-skruer mot klokken for å fjerne skruene. Skru ut de to boltene med en pipenøkkel. Skyv skid plate mot førersiden og trekk det ned. Friksjonsplaten kan settes til side før det er klart for installasjon.
2

Skru av oljefilteret med en olje filter skiftenøkkel. Kontroller at du har et avløp pan å fange opp oljen som kommer ut.
3

Spread motorolje rundt pakningen på toppen av motorolje. Dette vil gjøre fjerning enklere når det er på tide å skifte filter igjen.
4

Fyll oljefilteret med en halv liter olje. Dette vil hindre at motoren kjøres uten olje ved neste oppstart.
5

Skru oljefilteret til filterhuset med hendene. Ikke skiftenøkkel stramme, da dette vil ødelegge gjengene av oljefilteret.
6

Fest skid plate med Phillips skruer og pipenøkkel. Stram de tre skruene og de to bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132458.html

Previous:
Next:

oljeskift