Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Skifte olje i en 4.3L Vortec

En 4.3L Vortec er en 4,3 liters V6-motor med en mye høyere luftinntak, gir det mer strøm enn en vanlig motor. Denne spesielle motoren er installert i mange forskjellige General Motors (GM) kjøretøyer. Den 4,3 liter Vortec V6 motoren bruker 5W30 motorolje i kaldere klima og 10W40 i varmt klima. Den 4,3 liter Vortec V6-motoren har fire og en halv qts. motorolje inne i bunnpannen. Oljen kokekaret er plassert på bunnen av motoren og oljefilteret er plassert på førerens side av motoren like ved den bunnpannen. Oljefilteret må skiftes så vel under denne prosessen. Uansett hva bilen denne motoren er i, vil oljen skiftende prosessen være det samme og tar ca 15 minutter å fullføre. Du trenger
Floor jack
to bukker
oljeavtappingsbeholder
Standard skralle sett
Olje-filter verktøy for fjerning
New olje Filer
5 qts. motorolje (klima spesifikke)
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp fronten på bilen ved hjelp av jekken og senke fronten på bilen på de to bukker. Skyve under motoren slik at du ser opp på bunnen av motoren. Plasser oljeavtappingsbeholder under bunnpluggen på undersiden av bunnpannen.
2

Fjern pluggen fra undersiden av bunnpannen med skralle sett. La motoroljen å fullstendig renne fra Vortec olje-pan i oljen renne pannen og deretter erstatte tappepluggen i bunnen av bunnpannen. Trekk til pluggen med skralle sett
3

Plasser oljeavtappingsbeholder under oljefilteret på førersiden av motoren. Ha olje-filter avtrekkerverktøyet rundt oljefilteret. Trekk i håndtaket på verktøyet for å stramme det rundt filteret. Slå oljefilteret mot urviseren og trekk den av motoren.
4

Fyll det nye oljefilteret med ny motorolje og skru filteret inn i motoren så stramt som du kan bruke hendene. Fjerne oljen renne pannen fra under Vortec og komme seg ut fra under bilen.
5

Fjern støttebenet og senke bilen til bakken ved hjelp av jekken. Åpne hetten og fjerne den sorte olje-påfyllingslokk fra toppen av motoren. Hell fire og en halv qts. av ny motorolje i motoren. Skift olje hetten og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132581.html

Previous:
Next:

oljeskift