Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endrer jeg Olje på 540i BMW?

Hver BMW laget trenger regelmessig oljeskift å holde motoren pålitelig smurt, og for å unngå problemer på veien. Oljeskift kan gjøres av forhandler, en uavhengig BMW butikk eller på en av de quick-olje-endring steder. En BMW eier kan også skifte olje uten problemer, noe som sparer tid og penger på å starte opp. Oljeskift på V8-drevet 540i er ukomplisert med riktig verktøy og tilnærming. Du trenger
Floor jack
to bukker
Socket sett og skralle
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
8 qts. syntetisk olje
Nytt olje filter
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at motoren er kjørt nylig, som vil hjelpe oljen renne raskere. Parkere bilen på et flatt, jevnt underlag. Sett girkassen i parken eller i gear hvis din BMW har en manuell girkasse. Løft fronten på BMW og senk den ned et par bukker.
2

Åpne panseret og ta av oljepåfyllingslokket på toppen av motoren. Løsne og fjern Phillips skruene som holder dekselet til bunnpluggen på undersiden av bilen med en skrutrekker. Dekselet er på bunnen av motoren.
3

Sett en olje renne beholder under bunnpannen bunnpluggen. Fjern tappepluggen med en 17 mm pipe og skralle. La oljen renne helt fra motoren.
4

Finn oljefilter beholderen i motorrommet, som er en svart, sylindrisk beholder på førersiden av motorrommet. Bruk en 36 mm pipe eller en olje filter remskiveverktøy å fjerne beholderen lokk. Ta av lokket og filteret fra beholderen.
5

Plasser hetten og filter på en fille og tørk opp eventuelt oljesøl. Fjern den lille O-ringen fra lokket med en liten, flat skrutrekker. Trekk filteret av beholderen cap.
6

Sett inn en ny O-ring, først belegg med ren olje. Sett på O-ringen i fordypningen på innsiden av hetten. Monter det nye filteret på lokket. Sett tilbake lokket og filteret i beholderen og skru lokket til du ikke lenger kan se O-ringen.
7

Tørk bunnpannen bunnpluggen av. Fjern det gamle knuse vaskemaskin og installere en ny. Monter og stram til oljepluggen med 17 mm-kontakten. Sett på plass tappepluggen dekselet.
8

Hell 8 qts. av frisk syntetisk olje inn i toppen av motoren. Bruk en trakt for å minimere søl. Tørk opp eventuelt oljesøl. Reinstallere olje cap. Lukk motoren. Senk bilen av jack stands. Start motoren og se etter oljelekkasjer. Kast den gamle olje og filler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132659.html

Previous:
Next:

oljeskift