Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Oil i en Suzuki 4 Stroke

Suzuki er et selskap av mange bransjer. Mens de fleste produserer stick med å lage bare biler, alle terreng kjøretøy eller skitt sykler, gjør Suzuki alle tre. Derfor, hvis du liker sine biler, som mange gjør, har du også muligheten til å kjøpe en av deres ATV eller skitt sykler. Uansett hvilken type Suzuki du kjører eller sykle, er det mest avgjørende ting å holde den på veien eller stien og problem fri til å skifte olje regelmessig for 4-takts motor. Du trenger
Oil dryppformen
Vis flere instruksjoner
en

Tillat motorsykkelen for å kjøle seg ned etter å ha det. Motoren blir kult å ta på når temperaturen er kjølig nok til å fortsette med oljeskift.
2

Place et drypp panne under motoren og ta ut oljepluggen.

3

La all oljen renne ut av motoren. Etter det har rent ut, ta oljen filtrere ut ved å vri filteret mot klokken.
4

nye filteret og skru det på hvor du tok den gamle av. Etter dette, fylle reservoaret med olje. Det vil indikere et minimum og maksimum oljenivå, fyll det til det maksimale
5

Ta din gamle olje og forsegle den i en container.. Deretter kan du ta det med til en garasje og de vil kvitte seg med det for deg.
6

Kjør motorsykkel på en prøvetur, og kontrollere oljenivået etter motorblokken er avkjølt. Fyll opp oljen til det høyeste nivået og oljeskift vil bli fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132488.html

Previous:
Next:

oljeskift