Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Slik Clear en Change Oil Light i en 2001 Impala

Endringen olje lys på 2001 Chevy Impala er designet for å utløse på visse kjørelengde intervall for å minne føreren for at oljen skiftes. Det er to forskjellige fremgangsmåter anvendt for å tilbakestille olje lys i 2001-innvirkningen, avhengig av hvilken type av radio kjennetegnet i kjøretøyet. D100 serien radioen har en meny på skjermen reset (via digital display) gjennom informasjonssenteret, mens de mer grunnleggende serie av modellen tilbudt en helt annen prosedyre. Instruksjoner
Radio Reset
en

Vri tenningen til tilbehøret maktposisjon (to nøkkelklikk fremover, også kjent som key-on/engine-off posisjon) med radioen i off-innstillingen .
2

Trykk på "DISP" (display)-knappen på radioen innstillinger for fem sekunder. Ordet "Innstillinger" vil da bli vist på den digitale menyen for radioen.
3

Bla gjennom menyen ved hjelp av "Søk" (opp eller ned) for å finne "OIL LIFE "alternativet.
4

Trykk ned" Forrige "eller" Neste "-knappen for å komme til undermenyen. "RESET" vises på den digitale menyen.
5

Trykk på "DISP"-knappen igjen og en hørbar klokkespill vil bli hørt for å indikere olje livet har blitt tilbakestilt. Ordet "FERDIG" vil da vises på menyen.
6

Bla gjennom menyen ved å bruke "Forrige" eller "Neste"-knappene til ordet "EXIT" vises på undermenyen.

7

Trykk på "DISP"-knappen igjen for å avslutte undermenyen. En annen kime vil avgi for å indikere innstillingen er blitt bekreftet, og deretter en annen vil bli hørt for å indikere undermenyen exit er fullført.
Non-Radio Reset
8

Turn tenningen til tilbehøret maktposisjon.
9

Trykk på gasspedalen til gulvet fast tre ganger i løpet av en fem sekunders varighet.
10

Monitor endringen olje snart lys for å sikre den blinker to ganger. Dette vil indikere reset prosedyren har blitt akseptert.
11

Vri tenningsnøkkelen til av-posisjon og start motoren.
12

Sørg endringen olje snart lys er ikke lenger lyser på instrumentpanelet. Hvis det er, slå av Impala av og prøve å gjenta prosedyren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132487.html

Previous:
Next:

oljeskift