Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endrer jeg Oil i en 2006 Toyota Corolla?

Regelmessig oljeskift kan dramatisk øke 2006 Toyota Corolla lange levetid og ytelse. Motor olje renser, kjøler og smører motorens kritiske bevegelige deler. Auto forhandlere anbefaler oljeskift hver 3000 miles, men med dagens forbedrede motorer og syntetisk motor olje, anbefaler Toyota en endring hver 7000 miles. Endre Corolla olje kan ta deg mindre enn en time å fullføre, og sparer deg kostnaden av å betale for et oljeskift. Du trenger:
Ramper
Hjulkile
Oil beholder pan (lukkbar)
14 mm pipenøkkel
4-5 qt. motor olje
Oil filter skiftenøkkel
Olje filter
Shop rag
Vis flere instruksjoner
en

Drive på rampene, sett på parkeringsbremsen, åpne panseret og kuttet motoren. Ta av oljepåfyllingslokket. Plasser en bremseklossen bak hvert bakhjul.
2

Skyv bunnpannen beholder under bunnpannen avløp. Fjern oljepluggen og pakningen ved å vri mot klokken med stikkontakten. La oljen pan å renne i 4-6 minutter.
3

Bytt oljepluggen og pakningen og trekk til for hånd. Gi pluggen en endelig halv omdreining med kontakten. Skyv olje container pan under oljefilteret.
4

Løsne oljefilteret med filter skiftenøkkel. Fjern det for hånd og legg den i olje container pan. Tørk filteret pakning kontaktflaten på motoren.
5

Påfør et tynt lag med olje på pakningen på det nye filteret. Fest filteret og trekk til for hånd. Gi den en endelig halv omdreining med fastnøkkel.
6

Hell 4 qt. motorolje inn i motoren ved hjelp av trakten. Sett på oljepåfyllingslokket. Tørk bort eventuelt oljesøl.
7

Fjern bremseklosser, lukk panseret og senke bilen. Kontroller oljenivået med peilepinnen etter at motoren har startet opp igjen i ett minutt. Legg en liter hvis det ikke registrerer mellom de høye og lave karakterer på peilepinnen.
8

Kast den gamle oljen ved å ta den til en bensinstasjon eller bilverksted anlegget.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132596.html

Previous:
Next:

oljeskift