Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2006 Chevy Colorado

Vedlikeholdsplanen utstedes med 2006 Chevrolet Colorado anbefaler at du bytter olje hver 3000 miles. Trucken er utstyrt med et vedlikeholdsfritt varslingssystem som gir deg beskjed hvis du trenger å skifte olje før på grunn av kjøreforholdene. Du kan bli fristet til å ta en service-senter avtale for oljeskift. Du kan skifte olje i Colorado hjemme for en brøkdel av prisen. 5W-30 olje og utskifting oljefilter er tilgjengelig på de fleste auto-deler butikker. Du trenger
oljeavtappingsbeholder
Wrench satt
Olje-filter skiftenøkkel
ren og tørr klut
oljefilter
6 liter 5W-30 olje
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en renne pannen under olje-pan bunnpluggen omtrent halvveis tilbake fra fronten av motoren på førersiden. Fjern olje-pan bunnpluggen med en skiftenøkkel.
2

Vent mens oljen renner helt fra bunnpannen. Skru olje-pan tappepluggen når oljen er stoppet drenering.
3

Finn oljefilteret nær fronten av motorrommet på passasjersiden. Fjern det gamle oljefilteret med en olje-filter skiftenøkkel. Tørk filteret montering området med en ren, tørr klut.
4

Spre et tynt lag med olje på pakningen på det nye oljefilteret. Skru det nye filteret inn montering området før det er for hånd. Vri filteret ytterligere en halv omdreining for å feste den på plass.
5

Åpne panseret på Colorado. Åpne olje-påfyllingslokket og legge til opptil seks liter 5W-30 olje på motoren. Kontroller motorens oljenivå mellom hver liter for å unngå overfylling motoren. Sett på oljepåfyllingslokket når oljenivået er full.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132574.html

Previous:
Next:

oljeskift