Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Automatic Transmission: Fluid Endre Vs. Strøm Flush

Transmission væske er vanligvis en av de mest forsømte væsker på hvilken som helst bil. Selv om de fleste mennesker har en grunnleggende idé om hvorfor motoroljeskift er viktig, svært få synes å forstå fordelene med en overføring væske endring og tømme. Formål

Formålet med en makt flush er å fullstendig erstatte all girolje med frisk olje uten at noen av den opprinnelige oljen å somle i noen av overføring mange passasjer.

Standard Fluid Endre

standard praksis for en overføring væske endringen er å drenere overføring bunnpannen, fylle den, kjøre motoren og toppen på etter behov.


Strøm Flushing

Strøm spyle en overføring innebærer at man kobler en trykksatt linje full av væske til filteret mount og pumping ny væske inn i løpende overføring samtidig som den gamle oljen renne ut.

Standard Endre Fordeler

En standard oljeskift er vanligvis mye raskere og rimeligere. Standard overføring væske endringer bruker bare rundt 5 til 7 liter væske, i motsetning til 20 for en makt flush.
Strøm Flush Fordeler

Endre væske i pan gjør ingenting for de fem eller flere quarts fanget i torque converter. En strøm flush erstatter all væske overalt i overføringen for lengre levetid og økt ytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132277.html

Previous:
Next:

oljeskift