Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre et oljefilter på en 2009 Chevy Malibu

The 2009 Chevy Malibu har et oljefilter som holder sedimenter og metallspon fra sirkulerer gjennom motoren. Motoroljen forlater bunnpannen av oljepumpe og reiser inn oljefilteret. Oljen filter deretter feller sedimenter og metall spon inne før du slipper oljen ut den andre siden og inn i motoren. Oljefilteret på 2009 Chevy Malibu krever en annen erstatning prosess enn de fleste biler. Du trenger
1/2-inch skralle
1/2-tommers til 3/8 redusering socket
3/8-drive 1-1/4 socket
Oil filter

Vis flere instruksjoner
en

Park i 2009 Chevy Malibu på et plant underlag og slå av motoren. Åpne panseret. La motoren kjøle seg ned i ca 15 minutter.
2

Finn oljefilteret cap på motoren. Oljefilteret cap på 2009 Chevy Malibu ligger på oversiden av motoren i midten. Oljen filteret er under oljefilteret cap. Skyv 1/2-inch til 3/8 redusering hylse på 1/2 tommers stasjon socket. Skyv deretter 3/8 drive 1-1/4 hylse på redusering. Skyv 1-1/4 kontakten over hex hodet av oljen cap. Ta til olje-cap mot klokken for å løsne oljefilteret cap.
3

Finish skru oljefilteret cap med hendene. Trekk oljefilter lokket ut av oljefilterhuset. Oljen filteret skal være festet til den nederste side av oljefilteret cap. Snap oljen filtreres av bunnen av oljefilteret cap. Kast den gamle oljefilteret.
4

Skyv den nye oljefilteret på undersiden av oljefilteret cap. Ha litt av oljen på o-ringen som er på gjengene på oljefilteret cap å smøre o-ringen og gjøre en bedre tetning.
5

Skru av oljefilteret cap tilbake på oljefilterhuset ved å dreie med urviseren med hendene. Når oljefilteret cap blir stramt, ferdig stramme oljefilteret med 1/2 tommers skralle og 1-1/4 socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132496.html

Previous:
Next:

oljeskift