Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en Acura Ti

Tom for bensin og du går til en bensinstasjon, går tom for olje, og du gråter mens du venter på en bergingsbil. Olje, ikke bensin, rangerer som Acura Ti viktigste væske. Olje smører Acura bevegelige deler og hindrer motoren fra overoppheting og låse opp. Produsenter anbefaler å endre olje hver 3000 miles, men de ikke annonsere jobben sin enkelhet. En gjør-det-selv oljeskift krever noen grunnleggende verktøy, tar mindre enn en time å fullføre, og koster en brøkdel av prisen belastet av raske smøremidler og auto forhandlere. Du trenger
Ramper eller jack og jack står
Oil container pan
14 mm pipenøkkel
oljefilter skiftenøkkel
Replacement oljefilter
Shop rag
Vis flere instruksjoner
en

Drive forhjulene på din Acura Ti på et sett med ramper, eller bruke en jack og plassere bilen på bukker. Slå av motoren.
2

Åpne panseret, finn oljepåfyllingslokket og fjerne det.
3

Slide en olje container pan under Acura motor bunnpannen. Fjern oljepluggen ved å vri den mot klokken ved hjelp av stikkontakten eller tang. Sett pluggen til side og la den gamle oljen renne ned i pannen.
4

Tørk området rundt sluket hullet med en butikk fille. Hold pluggen og ny pakning mot hullet. Drei pluggen mot klokken til du kjenner at den klikker på plass. Stram pluggen ved å vri den mot høyre hånd. Drei pluggen en halv-sving ved hjelp av stikkontakten eller skiftenøkkel. Ikke stram pluggen.
5

Plasser renne pannen under oljefilteret. Fjern filteret og pakningen med olje filter skiftenøkkel. Gni en lett oljefilm på den nye pakningen og installere filteret for hånd. Ta den med klokken for å stramme
6

Hell ny olje inn i motoren og sett på oljepåfyllingslokket;. Oljenivået med peilepinnen. Peilepinnen vil registrere seg over full-merket fordi oljen ikke har kommet inn i filteret ennå. Start motoren og tilbake av ramper eller lavere bil.
7

Slå av motoren og kontroller oljenivået. Ta den gamle olje skal leveres til godkjent deponi. De fleste bensinstasjoner, raske smøremidler og reparasjon fasiliteter vil akseptere olje gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132556.html

Previous:
Next:

oljeskift