Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre et oljefilter på en Colorado

Etter nyter din Chevy Colorado lastebil for 3000 miles du bør sørge for å skifte olje på den for å opprettholde livet av lastebilen motoren. Tar din Chevy Colorado lastebil for å få et oljeskift på en butikk vil koste deg. Chevy Colorado har ikke noen spesielle verktøy for å skifte olje ved siden av en 14 mm fastnøkkel til å fjerne oljen bunnpluggen. Du kan skifte olje filter med dine egne hender. Du trenger
14 mm fastnøkkel
oljeavtappingsbeholder
6 liter 5W-30 olje
oljefilter
Vis flere instruksjoner
en

parkere Chevy Colorado på et nivå spot. Krype under din førersiden av motoren og finn oljepluggen på den siden av bunnen av motorblokken. Skru den med 14 mm fastnøkkel og la all oljen renne ned i oljen renne pannen. Skru oljepluggen tilbake i tett.
2

gli over til forsiden av motorblokken på passasjersiden av Chevy Colorado. Skru av oljefilteret mot urviseren. Hold oljefilteret oppreist mens du fjerner det slik at du ikke søler olje på deg selv eller lastebil motor.
3

Rub olje rundt gummipakningen på det nye oljefilteret. Skru det nye oljefilteret for hånd. Når det blir stramt, slår det en mer komplett tur til å forsegle gummipakningen til motoren.
4

Få ut fra under bilen. Pop panseret, åpne olje lokket og fylle det med seks liter 5W-30 olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132351.html

Previous:
Next:

oljeskift