Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Fyll oljereservoar i en Sears Craftsman 3 1/2 Ton Floor Jack

Craftsman profesjonelle gulv knekter er ekstremt effektive enheter som vil løfte og holde inntil 4 tonn på en trygg og sikker måte. Men en månedlig sjekk av oljenivået i master reservoaret er et must. Unnlatelse av å opprettholde fabrikken spesifikasjoner med hensyn til olje-nivået vil forårsake for tidlig svikt av jekken eller dårlig ytelse. Heldigvis er riktig kontroll og påfylling av olje-reservoaret en enkel oppgave. Du trenger
unbrakonøkkel satt
rene filler
Liten plast trakt
Hydraulisk jekk olje
Vis flere instruksjoner
en

Plasser jack på et flatt og jevnt underlag. Senk uttaket slik at det er i stillingen helt ned. Fjern den magnetiske verktøy brett som ligger mellom de to bakre hjul på toppen av pluggen. Angi den magnetiske verktøy brett til side.
2

Fjern olje-påfyllingspluggen hjelp av en unbrakonøkkel. Tørk bort all smuss, fett og avfall fra olje-påfyllingspluggen og sett den til side. Tørk bort all smuss, fett og smuss fra olje-filler hullet med en ren fille.
3

Kontroller oljenivået inne i olje-påfyllingshullet. Den hydraulisk jekk olje skal være synlig 3/16 tomme over indre sylinder veggen. Hvis oljen er under dette nivået, må høykvalitets jack olje tilsettes.
4

Place den lille enden av en ren plast trakt inn i olje-filler åpning (hull). Tilsett en liten mengde av hydraulisk jekk olje til trakten, og at det å spre inn i hullet. Vent 30 sekunder, deretter kontrolere oljenivået (3/16 tomme over den indre sylinderen er bra).
5

Fortsett å legge olje etter behov, og holde rechecking oljenivået. Ikke fyll. Skift olje-påfyllingspluggen når riktig mengde olje har blitt lagt til. Stram olje-påfyllingspluggen og erstatte den magnetiske verktøy brett på toppen av jack.
6

Test jack for full drift ved å kjøre det hele veien opp (full hevet posisjon) og hele veien ned (flat posisjon) uten belastning på jack. Utfør denne testen tre ganger uten belastning på jack å spre noen luftbobler i oljen. Jekken er nå klar til bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132534.html

Previous:
Next:

oljeskift