Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Endre Transmission Fluid i en 1983 Chevrolet S-10

The overføring væske inne i 1983 Chevrolet S-10 holder de bevegelige delene inni kjølig og smurt. Uten riktig smøring, ville de bevegelige delene brenne opp fra varme friksjon. Når overføring væske bryter sammen, vil den ikke være i stand til å beskytte overføring som det skal. Du kan endre overføring væske i S-10 selv i 30 til 45 minutter. Merk at for å få en nøyaktig avlesning av overføring væske på peilepinnen, må motoren være i gang. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Oil fange pan
trakt
automatiske transmisjoner
Vis flere instruksjoner
en

Drive S-10 noen få miles til å varme opp overføring væske. Jo varmere overføring væske, jo mer av det som vil komme ut.
2

Park lastebilen på et plant underlag og slå av motoren. Pop panseret og fjern overføring peilepinnen. Peilepinnen er på passasjersiden av motoren, mot baksiden.
3

Finn bunnpluggen på undersiden av overføringen pan. Skyv væske fangst pan under pluggen. Løsne tappepluggen med en skralle og socket, og la all overføring væske kjøre inn fangsten pannen.
4

Sett pluggen tilbake i girkassen og skru den fast. Ikke stram.
5

Sett trakten i peilepinnerør og tilsett 3 qt. automatgir væske til overføring. Sett peilepinnen tilbake i fyllerør.
6

Start S-10 og la motoren gå i ca tre minutter. Sett foten på bremsen og skifte girene frem og tilbake for å få overføring væske inn alle de nødvendige delene av overføringen. Deretter satte overføring tilbake i parken.
7

Sjekk væskenivået på overføring peilepinnen mens motoren er i gang. Væsken skal være på "Full"-merket. Hvis ikke, legger små mengder av overføring væske til væsken er på "Full" nivå på peilepinnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132427.html

Previous:
Next:

oljeskift