Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre en 2000 Chevy Blazer 4,3 oljefilter

The oljefilter på 2000 Chevy Blazer 4,3-liters motoren er plassert fremover (mot fronten av bilen) av bunnpannen. En liten lemmen skjuler filteret. General Motors anbefaler å skifte olje og filter (og lubing chassiset) hver 3000 til 5000 miles (avhengig av bruk alvorlighetsgrad). Det anbefales å alltid skifte oljefilteret ved oljeskift. Du trenger
To bil ramper
Vernebriller
Latex hansker
Drain bøtte
Hånd skiftenøkkel satt
skrutrekker
Olje filter skiftenøkkel
Shop rag (s)
Replacement oljefilter
Motor olje
Vis flere instruksjoner
en

Kjør Blazer sakte på bil ramper til forhjulene sitter i toppen groper av rampene .
2

Sett på parkeringsbremsen og slipp interiør panseret låsen.
3

Åpne panseret og ta av oljepåfyllingslokket.

4

Ta på vernebriller og gummihansker, deretter krype under Blazer med de resterende utstyr.
5

Place avløpet bøtte under bunnpannen og ta ut oljepluggen med en hånd skiftenøkkel. Tillat flere minutter før oljen renne før du bytter og stramme oljepluggen. Tørk av støpselet for å sikre all grus er fjernet så det vil forsegle skikkelig.
6

Finn lemmen på splash panel i front av bunnpannen (mot fronten av Blazer) og vri integrert skruen mot klokken en halv omdreining for å løsne den. Døren vil falle ned fra fronten. Forrykke døren og ta den ut av splash panel.
7

Bruk en olje filter skiftenøkkel til å skru oljefilteret mot urviseren for å løsne det (sørg renne pannen er på linje med filter nå), deretter fjerne filteret for hånd. Olje vil renne fra den vertikale filter når det blir løst, så ta hensyn til ikke å dryppe olje på deg selv.
8

Tørk av olje filter flens rent med en butikk fille og sørge for at det gamle filteret pakning gjorde ikke forbli på flensen. Hvis så, skrelle den av for hånd.
9

Påfør et tynt lag med olje på gummipakningen på det nye filteret. Skru oljefilteret for hånd, og stram den for hånd. Ikke bruk olje filter skiftenøkkel for å stramme den. Når filteret føles "for hånd", vri den en halv-sving til to tredjedeler av en sving.
10

Sett på lemmen og koble til skruen. Refill motorveivhuset med riktig mengde olje
11

Fjern alle verktøy fra under Blazer og tilbake Blazer av rampene. La motoren gå i noen minutter, og slå av motoren. La Blazer sitte i 10 minutter eller så. Kontroller oljenivået med peilepinnen. Fyll på olje om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132451.html

Previous:
Next:

oljeskift