Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre et oljefilter på en 2005 Chevy Classic

The 2005 Chevy Classic er en favoritt for mange eiere ikke bare for sin glatt ride og romslig interiør, men også for sin rimelige pris. Så lenge du følger den anbefalte vedlikeholdsplan, vil Chevy Classic vare i mange år. Et problem som mange hjem mekanikere har støtt på 2005 Chevy Classic, skjønt, er hvordan man skal skifte olje filter. Den 2,2-liters Ecotec motor Chevy brukt i Classic har en uvanlig olje system design. Du trenger ikke å tappe ut oljen å skifte olje filter. Når du vet hvor du finner det, vil du bli glad over hvor enkelt det er å endre. Du trenger
oljefilter skiftenøkkel
Byttefilter
Vis flere instruksjoner
en

Park din 2005 Chevy Classic på et plant underlag og slå av motoren. Åpne motordekselet og vente til motoren er avkjølt nok til å røre før du fortsetter.
2

Standing foran Classic, se på passasjersiden av motorblokken. Ligger mot fronten og nær toppen av blokken er oljefilteret.
3

Place din olje filter skiftenøkkel rundt filteret så nær blokken som mulig. Vri håndtaket på skiftenøkkelen mot baksiden av bilen (eller til venstre hvis du står på passasjersiden) for å skru av filteret og trekk den av gjenget olje feed. Denne utformingen forhindrer oljen lekker ut av filteret når fjernet, da oljen har allerede tappet ned igjen i motoren.
4

Tørk en liten mengde av den gamle oljen (det vil være noen i oljefilter) rundt gummipakningen av det nye filter. Kontroller at du har smurt ingen strø på pakningen. Dette vil hjelpe filtertetningen til blokken.
5

Place det nye filteret på gjenget olje fôr og slå den, for hånd, med klokken til det er for hånd.
6

Spin det nye oljefilteret med urviseren på filteret mount før det er for hånd, og slå den en 1/2 omdreining videre for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132515.html

Previous:
Next:

oljeskift